Ігнорування клієнта та бездіяльність банку понад 2 місяці
Курс валют в Сенс Банке
Мені надали інструкцію, я оперативно заповнила заяву та надіслала її. Вже наступного дня я уточнила статус — заяву прийняли лише через кілька днів. Далі почалося найцікавіше: регулярні дзвінки з мого боку кожні 5−7 днів і постійні обіцянки «ми вам передзвонимо», «ваша справа в роботі». Станом на 23.04.2026 більше ніж через два місяці — я чую те саме: OTP Bank нібито досі «не розглянув запит».
Виникає логічне питання: це взагалі нормальна практика? За що клієнт платить комісії та довіряє банку свої кошти? За нескінченні обіцянки без жодного результату?
Окремо звертаю увагу: мені пояснюють, що транзакцію не можна скасувати через підтвердження кодом. Але ця операція була здійснена БЕЗ коду підтвердження, що легко перевірити. Тобто навіть базового аналізу ситуації ніхто не проводить.
Особливо «вражає» сервіс, оператори регулярно обіцяють передзвонити і просто не роблять цього. Навіщо тоді давати такі обіцянки?
Порівнюючи з PrivatBank або Мonobank, де підтримка реально працює і реагує швидко, тут повна протилежність. Жодної ініціативи, жодної відповідальності.
Якщо питання не буде вирішене найближчим часом, я принципово звертатимусь до поліції та відповідних органів. Після цього планую повністю припинити будь-яку співпрацю з Sense Bank, адже така «підтримка» клієнтів — це просто неприпустимо. І щиро не раджу нікому мати справу з цим банком, якщо ви цінуєте свої гроші та нерви.