Передають особисті дані шахраям.

На жаль, зі мною трапилася прикра історія. Звертався до банку з метою рефінансування кредитних зобов’язань. (Здогадатися про більш вразливий психологічний стан та нижчий поріг контролю і рівень критичного мислення в такій ситуації неважко).
Залишив заявку — мені зателефонували (з моб. номеру, так), запропонували допомогти з оформленням перекредитування. Запитували стандартну для таких процедур інформацію, в тому числі, номер контактної (третьої особи). Розумію, що може звучати неправдоподібно, однак надав номер телефону та ПІБ особи, яку не вказував у жодному банку чи фінустанові раніше ніде (!) абсолютно.
Наступного дня цій людині надійшов дзвінок-авторизація, мовляв, натисніть 1, в (увага) монобак. Найгірше — що людина необачно це зробила, бо її підловили в моменті ментального перевантаження. Усвідомивши, звісно, одразу заблокувала картки та звернулася в службу підтримки свого банку.
Я написав до служби підтримки Сенсу. Там мені підтвердили, що мені дзвінок надходив від Сенсу, але запевнили, що витік даних неможливий. «Однак ситуація дійсно виглядає підозрілою та, можливо, вимагає додаткової перевірки» сказали мені в чаті підтримки у застосунку. Та невже?! Словом, далі порожніх слів справа не пішла.
Подальших подробиць щодо історії з шахраями я не знаю, адже наразі я в чорних списках у моєї контактної особи. Можу припустити, що бонусом ця особа почала отримувати розсилки від фінансових організацій абощо. Наголошую — це припущення, адже товариські стосунки з близькою мені людиною зіпсовано. Про моральну шкоду вже навіть не казатиму.

SenseBank
SenseBank
22 апреля 2026, 10:19
Вкрай підозріла й неприємна ситуація 😔 Напишу вам в особисті, аби все проаналізувати 👌🏻

З повагою, Володимир 💎

Курс валют в Сенс Банке

Курс валют в Сенс Банке

Главная / Банки Украины 🏦 / Сенс Банк 💰 / Отзывы о Сенс Банке 📝 / Передають особисті дані шахраям.