Неналежне виконання банком своїх зобов’язань
Дякую за відповідь.
На жаль, вона повністю повторює попередні відповіді банку і не містить жодної нової або конкретної інформації щодо вирішення мого питання.
Звертаю увагу, що подібні формулювання я отримую вже понад рік, при цьому строки розгляду постійно переносяться, а результат відсутній.
Посилання на «внутрішні процеси» не може бути обґрунтованою причиною для такої тривалої затримки, тим більше з урахуванням того, що факт виконання мною зобов’язань вже підтверджувався працівниками банку у письмовій формі.
Окремо зазначаю, що навіть на офіційне письмове звернення банк не надав змістовної відповіді по суті.
Прошу надати:
— конкретні строки завершення розгляду мого питання;
— пояснення причин відсутності результату протягом більше ніж року;
— інформацію щодо термінів надання документа про закриття кредиту.
Прошу надати:
— конкретні строки завершення розгляду мого питання;
— пояснення причин відсутності результату протягом більше ніж року;
— інформацію щодо термінів надання документа про закриття кредиту.
Курс валют в Сенс Банке
Працівники банку в чат-підтримці письмово підтверджують факт виконання мною зобов’язань. Водночас у мобільному застосунку продовжує відображатися заборгованість та прострочка!
На неодноразові прохання надати офіційний документ отримую лише відповіді у стилі «очікуйте». Протягом року банк надає виключно шаблонні (копі-паст) відповіді без жодної конкретики, в яких лише змінюються строки розгляду. Причиною називаються «внутрішні процеси», що не може бути підставою для такої тривалої затримки. Навіть на офіційне письмове звернення банк не надав змістовної відповіді по суті — отримано ту ж саму формальну відписку.
Минув понад рік з моменту виконання зобов’язань, документ про закриття кредиту відсутній, строки розгляду систематично порушуються, комунікація з боку банку є формальною та неінформативною.
Вважаю такі дії неналежним виконанням банком своїх зобов’язань та порушенням мого права на отримання повної і достовірної інформації.
Готую скаргу до Національного банку України із юристом.
Очікуємо, що розгляд вашого запиту щодо прощення відбудеться у квітні-травні 2026 року.
Розуміємо, наскільки це важливо для вас, і щиро перепрошуємо за затримку в розгляді вашого запиту.
Причина у тому, що адаптація та впровадження нових внутрішніх процесів виявилися більш тривалими, ніж очікувалося. Банк активно працює над вирішенням цього питання та повідомить вас про будь-які оновлення 🙌🏻
Щиро перепрошуємо за затримку в розгляді вашого запиту та розуміємо ваші переживання 😔
Ви, безумовно, маєте право звертатися до НБУ, але хочемо запевнити вас, що Банк діє в рамках юридичних норм та робить усе можливе для якнайшвидшого вирішення вашого питання. Перепрошуємо за незручності та дякуємо за розуміння 🙌🏻
Ваш друг та помічник, Володимир 💎