Дуже не компетентне відділення

dada55 16 января 2026, 11:20
Отделение по адресу: Киев, ул. Б. Хмельницкого, 17/52-А
Відділення «Киівське», Богдана Хмельницького. Якщо Вам потрібен «геморой» зверніться до цього відділення. Я два (!!!) дні намагалась отримати своі кошти з рахунку! Попередньо оформивши заявку за 2 дні! За кілька годин і в контакт-центр зателефонувала, і особистому менеджеру, щоб впевнитися, що все добре і я можу іхати. Але у відділенні просто не знають як і що оформляти, працівники взагалі не навчені. Іх навчав контакт центр як і що зробити і як провести при мені! Це як? Це взагалі повний треш! Від мене вимагали оформити якийсь документ, про який контакт центр навіть і не чув. Я завжди все робила в іншому відділенні, і взагалі питань не було. 10 хвилин і все добре, а тут це жах! Ще й швидкість роботи менеджерів, як герой мультфільму зоотрополіс. Не йдіть в це відділення якщо Вам важливий час, а керівництву — хоч мінімальне навчання проводьте своїм працівникам, а то складається відчуття, що з переходу вицепили людину і посадили за стіл.
Сенс Банк
24 января 2026, 17:25
Дякуємо, що знайшли час поділитись власним досвідом відвідування одного із наших відділень. Ми дуже цінуємо зворотній зв'язок від клієнтів, адже це допомагає нам ставати краще 🤗

Розуміємо вас та ваші емоції стосовно цієї ситуації, і погоджуємось що процес зняття готівки у відділенні не має займати стільки часу. Тому ми додатково зв'язались з колегами із відділення для уточнення.

Справа у тому, що ви звернулись для зняття коштів з вашої бізнес-картки як фізична-особа підприємець. Ця процедура трішки відрізняється від зняття для фізичних осіб, через що колеги у відділенні і просили вас зробити додатково документ для видачі у застосунку. Без цього документу касир, на жаль, ніяк не може виконати процедуру видачі готівки. Саме тому у вас і могло скластись враження, що на іншому відділенні інший касир робив усе швидше. Але запевняємо вас, що наш банк завжди однаково займається підготовкою кожного спеціаліста, щоб клієнт міг отримати однаковий рівень обслуговування не залежно від обраного відділення.

Сподіваємось, що майбутні візити до відділення залишать після себе лише приємні емоції 😉

З повагою, Андрій 💙

dada55
dada55
28 января 2026, 10:56
На жаль, Ваші працівники ще й брешуть. Я звернулась для зняття коштів з рахунку не по картці!! з оплатою комісії 2% замість 1% як завжди і робила! Перевірте моя заявку. Так як в перший день я не змогла отримати свої кошти (див.вверху), тому що Ваші «спеціалісти» не могли мені їх видати так як вимагали додатковий документ, якусь вимогу офофрмленуц в Вашій системі, і самі не знали яяк іі оформити. Мені дійсно було запропоновано на наступний день отримати по картці. Так як для мене це було критично, я погодилась, але вже САМА розібралась як оформлювати цю вимогу, яку у мене вимагали. Тому прийшовши на другий день в мене були офофрмлені заявки і на отримання коштів з рахунку і через бізнес картку. Але знову мені не змогли допомогти. Я 2 (!!) години сама розбиралась як і що мені оформити і як НАРЕШТІ отримати гроші. Для цього мені було потрібно зайти в сенс=бізнес, який відкривається нормально тільки на компьютері. Але знаючи, що я вдруге звертаюсь, мені навіть не запропонували доступ др компа і допомогу, а просто відправили додому! Це для Вас нормально??? Я повторно оформила вимогу, я пройшла ідентифікацю повторно, бо виявилось, що вказані не вірні дані на мене в системі (цікаво, а як я раніше працювала??). І тільки після скандалу у відділенні ваші спецілісти роздуплились і нарешті мені видали кошти з рахунку під 2%. НАВЧАЙТЕ СВОІХ СПЕЦІЛІСТІВ! А НЕ ШУКАЙТЕ ВИПРАВДАННЯ!!!

Курс валют в Сенс Банке

Курс валют в Сенс Банке