Це не банк це жах
Курс валют в Сенс Банке
| EUR | 49 | 49.65 |
| USD | 42 | 42.5 |
Нікому не раджу цей банк!!!
Прикро, що у вас склалося таке враження про наш рівень обслуговування 😔 Ваш відгук допомагає нам помічати моменти, які потребують покращення 💙
Щодо обмеження операцій: банк діє відповідно до Договору банківського обслуговування, Закону України «Про банки й банківську діяльність», а також Закону України «Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення». Ці акти зобов’язують нас проводити фінансовий моніторинг та, за необхідності, тимчасово обмежувати операції або відмовляти в обслуговуванні ⛔
Рішення ухвалює виключно Управління фінансового моніторингу банку, у вашому ж випадку обмеження були пов’язані з тим, що надані документи не повністю підтверджували джерела надходження коштів, а частина деталей для завершення перевірки була відсутня.
Ми розуміємо, що будь-які обмеження операцій не можуть викликати позитиву, а ваш досвід взаємодії може відрізнятися від досвіду роботи з іншими банками 🙏
Проте варто наголосити, що кожна установа керується власними внутрішніми процедурами та політикою ризиків, на основі яких виконується перевірка та аналіз.
Шкода, що ваша співпраця з банком завершилась саме так. Ми цінуємо кожного клієнта, адже завдяки вашим відгукам можемо вдосконалюватися та робити наш сервіс кращим 💙
Якщо виникнуть додаткові питання — звертайтесь, ми завжди готові допомогти🙌
Анастасія 💗