Не возможно пользоваться. Не работает

Проблема решена
fastov08 10 октября 2025, 9:14
Каждый день невозможно зайти в приложение! Клиенты не могут заплатить по реквизитам.
Не советую пользоваться тем более держать какие-то значительные суммы.
Чтобы потом не потерять их.
Сенс Банк
13 октября 2025, 16:56
Нам дуже прикро, що ви натрапили на труднощі під час користування нашими послугами 😔
Ми розуміємо, наскільки важливо мати стабільний доступ до коштів і можливість спокійно вирішувати свої фінансові справи.

Причиною цих подій стала нічна атака ворога на Київ, унаслідок якої постраждала частина онлайн-інфраструктури нашого партнера. Це спричинило тимчасову недоступність сервісів Sense Bank 💔

Ми щиро шкодуємо, що це торкнулося наших клієнтів — адже жодна система, навіть найзахищеніша, не може бути повністю убезпечена від наслідків таких масованих атак.
Водночас ми не залишились осторонь жодної хвилини — команда банку разом із партнерами одразу розпочала відновлення. Ми працювали безперервно, щоб повернути стабільну роботу всіх сервісів якнайшвидше. І можемо з упевненістю сказати: усі системи Sense Bank було відновлено того ж дня та вони працюють стабільно 💪🏻

Ми розуміємо, що ці незручності могли викликати стрес чи занепокоєння, і щиро перепрошуємо за це. Ми робимо все можливе, щоб навіть в умовах війни ви могли відчувати впевненість і комфорт поруч із Sense Bank 🙏🏻
Дякуємо нашим клієнтам за терпіння, довіру та підтримку — це неймовірно цінно для нас у такі непрості часи 💙

Ваш друг та помічник, Володимир 💎
Минфин
Ответ администратора
10 октября 2025, 11:39
Доброго дня. Про масштабний збій у Sense Bank та заяву банку читайте в новині: https://minfin.com.ua/ua/2025/10/10/160181026/

fastov08
fastov08
10 октября 2025, 9:18
Онлайн поддержки нету какой-то бесполезный бот который на вопросы не отвечает живого общения нету ни в одном мессенджере
elenapetritsa
elenapetritsa
10 октября 2025, 12:38
Атака нічна, а повідомили лише зараз, і на сайті банку інфи немає… де то звернення до клієнтів і коли воно було? і коли воно мало бути? вони й без обстрілів клієнтів за людей не рахують

Курс валют в Сенс Банке

Курс валют в Сенс Банке

Главная / Банки Украины 🏦 / Сенс Банк 💰 / Отзывы о Сенс Банке 📝 / Не возможно пользоваться. Не работает