Неадекватний фінмон
Тобто, якщо я у вас відкрию на пів року депозит на ті самі кошти і далі він повернеться на рахунок, то мені також пояснювати звідкіля кошти поступили на рахунок? Напевно ні? Але якщо роблю те саме, але купуючи Державні облігації, через ВАС, в вашому застосунку і мені повертаються ці кошти + % , це зненацька якісь «невідомі» кошти і звідкіля вони? Виглядає як якесь дике недоопрацювання вашої системи.
Авжеж я спробую поновити дані, хоча вже попередній раз надава роз’яснення та справу ОК-7 , завдяки якому могли підвищити мені відповідний ліміт і не турбувати додатковими запитами.
- natashaGra
- 1 января 2025, 19:13
Ищите другой банк, здесь и поддержка специфическая
Курс валют в Сенс Банке
USD | 42 | 42.65 |
Ознайомилася з вашою ситуацію детальніше, та готова надати вам відповідь)
Справа в тому, що згідно з вимогами Постанови Правління НБУ № 65 (зміни внесені Постановою 110), банк зобов’язаний щодо клієнтів фізичних осіб встановити розмір доходу, заплановану максимальну суму надходжень на рахунки в місяць та здійснити оцінку відповідності заявленого клієнтом розміру доходів запланованій максимальній сумі операцій (надходжень) та реальним обсягам фінансових операцій
При проходженні ідентифікації в анкеті ви встановлюєте очікувану суму доходу, і якщо сума надходжень перевищує це значення — це дійсно може призвести до того, що вас будуть турбувати стосовно надання підтверджуючих документів, у вашому випадку це документи про надходження коштів на купівлю ОВДП
Я раджу вам актуалізувати інформацію шляхом оновлення даних) Це можна швидко зробити як у нас в застосунку самостійно, так і з допомогою колег на відеочаті 💙
Ваша турботлива чарівниця, Валерія 🫧