Консультація з оператором у чаті

не засчитана Модерация сайта не подтвердила отзыв
Jesura
Хочу залишити свій відгук про найкращого оператора Нехай Нікіта, він дійсно на своєму місці, йому подобається те чим він займається і мені було дуже комфортно спілкуватися з ним! Моє питання не стосувалось глобальних проблем, та він підключився і вирішив моє питання, при цьому вже наступного дня він відправив мені посилку від банку з подарунками, та ще й зі смаколиками від себе, він міг нічого не робити в принципі, та все ж таки він проявив ініціативу до клієнта, не до ВІП клієнта, а до простої людини, і це підкупає більш за все!)
Сенс Банк
Ми безмежно раді, що ви залишились задоволені обслуговуванням Нікіти 😊 Ми обов'язково передамо ваші теплі слова йому. Впевнені, що ваш відгук змотивує працювати його на всі 200% 💪
Минфин
Ответ администратора
Відгук не зарахований (на 13.10.2022).

10 октября 2022, 20:45
Хочу щоб Нехай Нікіта отримав премію, за гарну роботу та відданість своїй справі!
Sense Bank
Sense Bank
10 октября 2022, 20:48
Передамо ваше побажання його керівнику :)
СЕРГЕЙ харьков
СЕРГЕЙ харьков
14 октября 2022, 18:10
Какая премия…не могут решить вопрос уже некс месяцев…а письменный ответ датьь не могут…тк врут нагло!!!

ybloko
ybloko
20 октября 2022, 22:33
А может стоит слушать внимательно ответы,и даже если они вам не нравятся делать выводы

Курс валют в Сенс Банке

Курс валют в Сенс Банке

Главная / Банки Украины 🏦 / Сенс Банк 💰 / Отзывы о Сенс Банке 📝 / Консультація з оператором у чаті