Додаток містить баги, а за незручності - одні лиш вибачення

не засчитана Модерация сайта не подтвердила отзыв
MachOleg29
Новий додаток банку Sense app, який так рекламували і на який я так надіявся, останні два тижні дуже підводить: оновлюється без попередження, часто висне, не працюють необхідні функції в самий потрібний час. Тому доводиться з ним мучитися або користуватися старим чи робити операції через браузер, що не завжди зручно. Цього тижня у додатку виник новий баг — всі видалені ярлики з робочого столу повертаються туди як жахливі чорні кола, що псують весь дизайн і зробити з ними вже нічого не можна. Для мого естетичного смаку це неприпустимо і я гублюся, коли робочий стіл засмічено незрозуміло чим, а я не можу нічого зробити. Коли я звернувся в службу підтримки, мені за 2 дні частково помогли, але залишився один неприємний ярлик, з яким досі нічого не можуть зробити, кажуть, що це проблема в усіх клієнтів. За терпіння і як компенсацію за незручності я попросив бонуси, але мені відмовили, аргументуючи тим, що одноразово вже надали бонуси і за внутрішніми правилами банку більше не можуть їх надати. На прохання ознайомитися з цими правилами, вони відповіли, що то внутрішні, вибачилися, а хто зна, чи такі дійсно є, але навіть якщо є, то банк лише одноразово компенсує за свою помилку?
Сенс Банк
MachOleg29, Доброго дня. Sense це новий продукт. Ми постійно працюємо над вдосконаленням Sense SuperApp, додаємо нові функції, усуваємо виявлені баги. Нам шкода, що виникла така ситуація з ярликами на робочому столі. Додатково написали в приватному повідомленні.

ybloko
ybloko
13 августа 2021, 23:14
Єстет та мисливець за бонусами???
Sense Bank
Sense Bank
16 августа 2021, 8:28
MachOleg29, В роботі.

Курс валют в Сенс Банке

Курс валют в Сенс Банке

Главная / Банки Украины 🏦 / Сенс Банк 💰 / Отзывы о Сенс Банке 📝 / Додаток містить баги, а за незручності - одні лиш вибачення