Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Найжахливіше враження від банку у житті

×

Введите ваш E-mail
для оформления подписки:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!


Уважаемый Андрей!

В дополнение к оформенной подписке
вы можете также получать:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
×

Получайте по E-mail самые главные
финансовые новости Украины и мира:

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
Подписаться
Проблема решена
Neda Nejdana 1 марта 2019, 20:05
Отделение по адресу: Киев, пр-т Соборности, 1
Такого жахливого враження від банку, як від Альфа (відділення на пр. Соборності, Київ) — ще не мала ніколи. Відкрила рахунок — для авторського роялті, які трапляються час від часу від театрів. Спершу не повідомили про зміну рахунку, ні смс, ніяк — кажуть, ви мали чути з новин. Супер! Я маю кинути роботу і стежити за новинами банків! Довелося терміново перероблювати документи. Але коли нарешті надіслали невеликі кошти з-за кордону (подібні отримувала з інших банків через пару днів без жодних проблем), їх заблокували! Іще й не повідомили! Жодної смс, які передбачені в тарифі! І навіть при особистому зверненні — просто сказали, що їх немає! Минув тиждень — третій похід у банк! Нарешті повідомили, що їх просто тупо заблокували. І — увага! Виявляється, мені потрібно документально доводити, чому це мої кошти, інакше я їх не отримаю! Не кредитні! А власні! Я багато разів отримувала кошти — і в жодному банку не було такого ідіотизму! Агентство, яке перераховувало кошти, мало справу з десятками країн — ніде ніколи не було такого маразму! І співробітники не сказали ні слова про таку підставу. Ні про те, що виявляється, потрібно було писати призначення! А чому це ніде не зазначене в документах? І на питання, а де це в угоді і яка це стаття закону — жодної притомної відповіді! Мало того! Треба писати якісь заяви, приносити документи. Ок, я написала і принесла авторську угоду на підтвердження. І цього мало! Новий жах! Зрозуміло, що міжнародна угода англійською. Виявляється, англійською ніхто не володіє, міжнародний відділ там повністю не компетентний.Тепер я маю робити українською — із завіреним перекладом лише в бюро, хоча можу зробити це сама і швидше. При цьому сама співробітниця банку українською двох слів зв'язати не може. Тобто не компетентні ні в питаннях угод, ні в законах, ні в англійській, ні в українській, при цьому тільки щоразу вигадують додаткову халепу! Вже 10-й день співробітники морочать голову і крадуть мій час і кошти! І невідомо, коли і як я їх отримаю! Все це жахливо! І як з'ясувалося, коли почала питати в інших банках — такого обов'язкового правила не існує — це ІНІЦІАТИВА БАНКУ! Тож, застерігаю, ніколи не йдіть в Альфа-банк — побережіть ваш час, кошти і нерви. Моєму обуренню не має меж.
Сенс Банк
Ответ банка
5 марта 2019, 18:16
Neda Nejdana, добрий вечір. Шкода, що у вас склалася така думка про Альфа-Банк. Інфо про зміну реквізитів була розміщена на сайті ще 6.12.2018, нові реквізити почали діяти з 1.02.2019.
Послуга смс-інформування передбачає лише інформування про зарахування-зняття коштів з рахунку. Для уточнення реквізитів телефонує співробітник банку, проте додзвонитися до вас не змогли, номер не відповідав.
Оскільки в реквізитах був відсутній номер рахунку, для зарахування коштів потрідно було вказати коректні реквізити і документ згідно з яким зараховувались кошти. На даний момент мені повідомили, що кошти ви успішно отримали.

Комментарии

Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться
 

Курс валют в Сенс Банке

Валюта Покупка Продажа
EUR 43.8 44.3
USD 40.45 40.9
Все курсы банка

Курс валют в Сенс Банке

Валюта Покупка Продажа
EUR 43.8 44.3
USD 40.45 40.9
Все курсы банка
Главная / Банки Украины 🏦 / Сенс Банк 💰 / Отзывы о Сенс Банке 📝 / Найжахливіше враження від банку у житті