ПУМБ порушує ст. 1075 ЦКУ: ігнорування вимоги про закриття рахунку та незаконне утримання коштів
Вітаємо!
Прикро, що у Вас склалося негативне враження про нас. Ми проведемо детальну перевірку та обов’язково надамо зворотній зв’язок.
| PLN | 11.76 | 12.06 |
Оскільки банк технічно не здатен забезпечити дистанційне обслуговування, я звернувся до підтримки з чіткою вимогою: ЗАКРИТИ рахунок та переказати залишок моїх особистих коштів (1690 грн) на мій рахунок в іншому банку за реквізитами IBAN. Моя вимога ґрунтується на ч. 1 ст. 1075 Цивільного кодексу України (клієнт має право розірвати договір у будь-який час).
Незважаючи на пряму вимогу закрити рахунок, підтримка надіслала абсолютно нерелевантну шаблонну відписку: «дистанційна переідентифікація недоступна, йдіть у відділення». Банк свідомо підміняє поняття, ігнорує законну вимогу про розірвання ділових відносин і продовжує безпідставно утримувати мої кошти.
Вимагаю від компетентних представників банку негайно надати мені можливість дистанційного закриття рахунку та повернути мої гроші. У разі подальшого ігнорування закону, наступний крок офіційне звернення до НБУ.