Без объявления войны 👎
ех, писати зі смарфона — весь час наражатись на якусь дебільну автозаміну
- SergeyNina
- 6 июня 2026, 11:06
Давно уже.
Остальные банки тоже самое.
Нужно поднять давай справки о доходах.
Но не всегда их принимают или только за последние три года.
Такой расклад.
Остальные банки тоже самое.
Нужно поднять давай справки о доходах.
Но не всегда их принимают или только за последние три года.
Такой расклад.
- radioragal
- 6 июня 2026, 14:15
В крипте нету лимитов. В кассах выдают любые суммы наличкой и на прием тоже, и паспорт никто не требует. Есть сервисы по продаже авто за крипту
Нахера мені крипта коли нарід полюбляє старий добрий фіат з мертвими президентами. Фіатом я можу розрахуватись будь де, в будь який момент часу. А криптою лише з кількома гіками і то коли поруч є потрібна інфраструктура.
Ти ж чудово знаєш що я криптою платив ще в 2019 році коли ти про крипту хіба що в новинах чув. Виявилось що заплатити карткою простіше. Я тоді в 2019 теж думав що можливо крипта зможе зайняти місце поруч зі звичними грошима не маючи тих проблем які були і залишаються у розрахунків фіатом: комісії, ліміти, часи роботи установ, строки переказів. Пройшло майже 10 років — зсуву немає, особливо якщо брати ситуацію в середині Україні, а не десь там в США чи еміратах.
| PLN | 11.88 | 12.18 |
До слова я у себе в блозі вже писав як держава підштовхує громадян порушувати встановлені нею ж правила розрахунків: що все що більше 50000₴ мало б бути в безнадійних. Так от з лімітом в 100000₴ навіть оплата за авто трохи краще за Ланос вже вимагає мати рахунки в 2−3 банках. А якщо хочеш більш-менш зручний кросовер то треба вже 8 та більше рахунків та ще й щоб у продавця так само були ці 8 рахунків на які будуть переводитись гроші — це я про те якщо робити все по закону.
Звісно тепер мені доведеться платити готівкою, і звісно не в гривні, а в доларі. Бо навіть якби я знайшов когось хто погодився на оплату в гривні я б все одно не зміг йому заплатити.
Ви можете подати заяву на підвищення ліміту на перекази. Це можливо зробити в застосунку ПУМБ: Профіль → Ліміти → На перекази → Підвищити ліміт, та слідкувати інструкціям.