Блокування доступу до зарплати (село Анатолівка, терміново!)

Я, Максим Калькутін Андрійович, через помилку в одній цифрі змінив фінансовий номер. Зараз я заблокований у селі, на картці 3 гривні — немає грошей на проїзд до відділення. На днях прийде зарплата (працюю в охороні), яку я не зможу зняти. Оператори відмовили у дистанційній зміні номера на мій старий 0967690384, хоча я готовий надати фото ID-картки та селфі. Прошу банк вирішити питання дистанційно, це питання виживання.
ПУМБ
Вітаємо!
З приводу ситуації, що у Вас трапилася ми спілкувалися та надали рекомендації в іншому каналі зв'язку.
Дистанційна зміна фінансового номера можлива у застосунку один раз на 30 днів. Якщо доступ до нього відсутній — необхідно звернутися у відділення.
Також, нами було зафіксовано звернення з приводу цієї ситуації, про процес розгляду якого ми інформували Вас в іншому каналі зв'язку.
Дякуємо за розуміння!

10 мая 2026, 23:12
Ну ви ще РНОКПП додайте, дату народження та адресу проживання
Java Vetal
Java Vetal
11 мая 2026, 7:42
Номер неможливо змінити без підтвердження коду з смс на новий номер або це не ви робили
11 мая 2026, 8:53
Тільки відділення або банкомат якщо нема доступу до старого номеру
11 мая 2026, 15:43
Через банкомат по моему уже нельзя, извините за возможную дезинформацию. Только отделение если нет доступа к старому номеру.
Qwerty1999
Qwerty1999
11 мая 2026, 9:03
«немає грошей на проїзд до відділення.»

займіть у друзів, знайомих, сусідів або у роботодавця.
11 мая 2026, 10:14
«Ваша відповідь — це формальність, яка не вирішує мою проблему. Ви пишете про відділення, хоча я чітко вказав: я заблокований у селі, на карті 3 грн, грошей на проїзд немає. Ви пропонуєте мені голодувати, поки прийде зарплата, яку я не зможу зняти? Помилка в одну цифру в додатку не повинна позбавляти людину засобів до існування. Я готовий пройти будь-яку відеоверифікацію прямо зараз. Чому банк не може піти назустріч клієнту в критичній ситуації, а лише дає шаблонні відповіді? Питання залишається відкритим, проблема НЕ ВИРІШЕНА.»
11 мая 2026, 11:34
Цю проблему створив ти, а не банк.
11 мая 2026, 10:28
«Надав усі необхідні дані (ІПН, паспорт, УНЗР) в особисті повідомлення. Вимагаю розглянути мою ситуацію індивідуально, а не надсилати шаблонні відписки про відділення. Я в селі без грошей на проїзд. Чекаю на дзвінок для проведення відеоверифікації!»

Главная / Банки Украины 🏦 / ПУМБ 💰 / Отзывы о ПУМБ 📝 / Блокування доступу до зарплати (село Анатолівка, терміново!)