Блокування особистих коштів без причини

не засчитана Модерация сайта не подтвердила отзыв
Frank553
Банком була заблокована і викрадена сума з мого рахунку в розмірі 10 800 грн. Я отримав зарплату і переслав собі з одного банку, на свою картку в банк пумб. Але чомусь фін мон вирішив викрасти ці кошти і не повертати. Спочатку написали розгляд 3 дні. Сьогодні пишуть знову беруть на розгляд і роздум 3 дні. І так весь час з цим банком. Надсилаю собі кошти їх блокують, а потім треба місяць їздити до відділень для написання всяких заяв. Певний що просто цими коштами користуються співробітники банку в своїх цілях
ПУМБ
Вітаємо! Ми бажаємо більш детально все перевірити та розібратися в ситуації, тому написали Вам в особисті повідомлення для уточнення даних.
Будемо очікувати від Вас зворотній зв'язок!

10 мая 2026, 4:31
Так де ж «викрали» якщо ти сам пишеш що гроші в тебе на рахунку і триває розгляд ?
10 мая 2026, 18:39
Він пише:«Я отримав зарплату і переслав собі з одного банку, на свою картку в банк пумб.» «переслав собі», не «бачу». якщо клієнт з СВОГО рахунку пересилає СОБІ в інший банк, а кошти блокують — це і є крадіжка.
10 мая 2026, 19:02
Крадіжка це коли хтось привласнює гроші. А коли хтось тримає ваші гроші, але вони залишаються вашими — це не крадіжка. Абетка, вчи. Має бути соромно — 10 років на сайті і не знаєш.
11 мая 2026, 8:10
Так, «дякую за навчання».
АЛЕ
«коли хтось тримає ваші гроші, але вони залишаються вашими" — що це як не крадіжка? коли по факту: ці дії (тримання) зроблені насильно, без згоди зі мною, без можливості користуватись-роспоряджатись ціми коштами.
11 мая 2026, 11:36
Це купа всього

наприклад я переказую гроші з ПУМБ на Моно. оба рахунка належать мені, але після переказу у мене в руках не з’являются паперові купюри
це крадіжка? За твоєю хворою логікою так, це крадіжка. Не зрозуміло правда нащо ти тоді взагалі відніс гроші в банк.
11 мая 2026, 20:20
Гроші надсилаються готівково та безготівкою — не проблема, дивись спочатку, надіслані кошти клієнта (з власного рахунку на власний рахунок в іншому банку) — ЗАБЛОКОВАНІ. клієнт їми не може розпоряджатись, такого він, як клієнт банку — не доручав банку. значит кошти — ВКРАДЕНІ.
11 мая 2026, 21:05
Так заблоковані чи вкрадені?

Колі такий як ти блокує машину у дворі ставши як цар -- чи це означає що при цьому він машину вкрав тобто угнав?
12 мая 2026, 0:04
Вкрадені, тому що «тримання-блокування» зроблені насильно, без згоди з клієнтом, без підставно, та можливості користуватись цими коштами.
12 мая 2026, 14:35
Ти хто такий? Ішак занадто розумний

Главная / Банки Украины 🏦 / ПУМБ 💰 / Отзывы о ПУМБ 📝 / Блокування особистих коштів без причини