Блокування особистих коштів без причини
Так де ж «викрали» якщо ти сам пишеш що гроші в тебе на рахунку і триває розгляд ?
Він пише:«Я отримав зарплату і переслав собі з одного банку, на свою картку в банк пумб.»
«переслав собі», не «бачу». якщо клієнт з СВОГО рахунку пересилає СОБІ в інший банк, а кошти блокують — це і є крадіжка.
Крадіжка це коли хтось привласнює гроші. А коли хтось тримає ваші гроші, але вони залишаються вашими — це не крадіжка. Абетка, вчи. Має бути соромно — 10 років на сайті і не знаєш.
Так, «дякую за навчання».
АЛЕ
«коли хтось тримає ваші гроші, але вони залишаються вашими" — що це як не крадіжка? коли по факту: ці дії (тримання) зроблені насильно, без згоди зі мною, без можливості користуватись-роспоряджатись ціми коштами.
АЛЕ
Це купа всього
наприклад я переказую гроші з ПУМБ на Моно. оба рахунка належать мені, але після переказу у мене в руках не з’являются паперові купюри
це крадіжка? За твоєю хворою логікою так, це крадіжка. Не зрозуміло правда нащо ти тоді взагалі відніс гроші в банк.
Гроші надсилаються готівково та безготівкою — не проблема, дивись спочатку, надіслані кошти клієнта (з власного рахунку на власний рахунок в іншому банку) — ЗАБЛОКОВАНІ. клієнт їми не може розпоряджатись, такого він, як клієнт банку — не доручав банку. значит кошти — ВКРАДЕНІ.
Так заблоковані чи вкрадені?
Колі такий як ти блокує машину у дворі ставши як цар -- чи це означає що при цьому він машину вкрав тобто угнав?
| PLN | 12.02 | 12.32 |
Будемо очікувати від Вас зворотній зв'язок!