Незаконний арешт рахунків після закриття ВП
Рахунок військовослужбовця нічим не відрізняється від рахунку будь якого іншого клієнта.
Медицина не буде закуплена бо ти потрапив в якусь історію з боргами, через що тобі і блокували рахунок.
- Владислав Соболев
- 28 апреля 2026, 15:53
Друже, мені байдуже, що з боргами. Вони сплачені, постанова виконавця на зняття арешту з коштів є в наявності, інші банки рахунки розблокували, ПУМБ вважає себе особливим. Питання?
Хто тобі сказав що ПУМБ щось там вважає. Звичайний бюрократичний і неспішний процес припинення блокування рахунку який був заблокований за рішенням виконачої. Як і в купі інших банків.
Ну я і бачу що тобі байдуже на медицину бо ти не зробив висновнів з власного проЙ…, а вирішив по-дитячому перекласти вину на банк. Це при тому що в армії працює інше правило: навіть коли щось сталося не твоєї вини це зветься «ти проЙ…», а не «в тебе вкрали» чи ще якось. Ну ти в курсі.
- Владислав Соболев
- 28 апреля 2026, 16:58
На даний момент я в курсі, що інші банки постанову виконали в день її видання, а в ПУМБі вирішили притримати кошти під соусом начебто неотримання постанови.
Щодо медицини — не тобі судити, на що мені байдуже, на що ні. Подальшу розмову вважаю марною
| PLN | 11.96 | 12.26 |
Отже, на гарячій лінії мені відповіли те саме, і на моє питання щодо розблокування рахунків сказали, що ні, не розблокують негайно. Тобто, чекати невідомо чого, на рахунку є кошти, які можна «покрутити» пару-трійку тижнів.
Звісно, я напишу скаргу про це в НБУ. Але усі мають знати, що це рахунок військовослужбовця, і через це не буде вчасно закуплена медицина. Саме через вас, АТ «ПУМБ». Дяка
Прикро, що у Вас склалося негативне враження про нас. Ми обов'язково проведемо детальну перевірку та обов'язково надамо зворотний зв'язок.