відсутність професійного обслуговування
- SergeyNina
- 26 апреля 2026, 7:58
Первый пункт.
Я использую вариант пополнения карты, а банк потом скидывание на карту пумб.
Или пополнение карты все можу это без комиссии максимум 5к в день, но не везде вообще можно пополнить почему я не знаю, при выборе в терминале пополнить карту пумб пишет нет связи.
Пункт второй.
Комуналка.
Нова адреса — додати адресу — заполняете форму можно что попало вводить данные все равно берутся из гиоц — дальше — додати послуги — комунальні послуги — вводите в строчке поиска гіоц — далее будет комунальні послуги м Київ три варіанта если есть код объека то первый пункт — если есть код квартиры то второй пункт — просто адрес то третий пункт — вводите адрес данные подтянутся сами. Может не подтянуться все тогда добавить вручную нужно.
Если там ничего не подтянется то переходите назад в раздел додати послуги — коммунальные услуги и вводите названия или код эдрпоу поставщика услуг каждого отдельно и сохраняете.
Суммы к оплате могут быть некорректные.
Если кредитный лимит в одном или нескольких банков огромный в следующем банке вы его получите только после ручного рассмотрения на усмотрение сотрудника или отказ автоматически.
В пумб если не пришло уведомление что вы можете открыть кредитную карту то открытие или через дию или ручная проверка данных о клиенте.
Я использую вариант пополнения карты, а банк потом скидывание на карту пумб.
Пункт второй.
Комуналка.
Суммы к оплате могут быть некорректные.
По приватному будинку спробуйте ввести дані без назви тосподарства та номера квартири. Приватний будинок побудований наприкінці 40-х в Києві на Печерську, там мешкають мої батьки за яких у мене було бажання платити. Наразі плачу через Монобанк, як і раніше.
Мені вже НЕ цікавий ПУМБ!
Я вже написав щодо «сохраняєтє» рахунок. Уважно читати треба.
Я відкривав картку ПУМБ через Дію! Які ще поради?
Кредит на 70 тися я взяв в Монобанку та наразі його обслуговую.
У мене стійке враження, що всі «коментатори» працюють за гроші на цей ПУМБ
Мені вже НЕ цікавий ПУМБ!
Я вже написав щодо «сохраняєтє» рахунок. Уважно читати треба.
Я відкривав картку ПУМБ через Дію! Які ще поради?
Кредит на 70 тися я взяв в Монобанку та наразі його обслуговую.
У мене стійке враження, що всі «коментатори» працюють за гроші на цей ПУМБ
- 26 апреля 2026, 9:12
Перший МІЖНАРОДНИЙ. На сколько знаю это первый банк который сделал перевод на карту любого другого государства
Мені не цікава «будь яка держава». мені цікаво обслуговуватись в Україні.
А щодо «будь якої» держави то у мене є карта «Амерікен бенк» на моє ім'я якою я користуюсь легко в Україні та перекидаю гроші хоч в Австралію, хоч в Чилі.
Я повернувся до Монобанк. ПУМБ — велика жирна КРАПКА.
А ви особичто перекида
Я повернувся до Монобанк. ПУМБ — велика жирна КРАПКА.
А ви особичто перекида
Поповнював рахунок ПУМБа через банкомат ще в доковідні часи, а це на хвилиночку мінімум десь сім-вісім рочків тому
До слова це була одна з головних причин чому я відкрив там рахунок: можливість в будь який час доби як зняти гроші так і навпаки закинути їх на рахунок
- 26 апреля 2026, 12:19
Недорого побрехеньки
Дебетова картка «ВсеКАРТА»
Дебетова картка для власних коштів
0 грн комісії відкриття, обслуговування та поповнення
А нижче ще дописано:
Поповнення будь-яким способом
Можлива комісія іншого банку.
Дебетова картка «ВсеКАРТА»
Дебетова картка для власних коштів
0 грн комісії відкриття, обслуговування та поповнення
А нижче ще дописано:
Поповнення будь-яким способом
Можлива комісія іншого банку.
- 26 апреля 2026, 15:36
Речь была про терминалы самообслуживания (ibox и подобных). Раньше комиссию оплачивал пумб, а сейчас за пополнение через него нужно самому платить 1%. А именно пополнение карты действительно со стороны банка 0, а вот терминалы берут деньги за пополнение дебетовых, пумб оплачивает только пополнение кредиток
Речь была про терминалы самообслуживания (ibox и подобных).
Автор пише
Банк який себе позиціонує як ПЕРШИЙ та існує понад Тридцять років НЕ зробив мережу банкоматів для поповнення готівкою.
Я пишу
Поповнював рахунок ПУМБа через банкомат ще в доковідні часи
Ти пишеш
А 8 лет назад просто пополнение дебетовых карт было бесплатным, а сейчас 1%
(хочу звернуті увагу читачів що це ПОВНА цитата)
Де тут згадка терміналів?
Знов набрехав.
От чому кажуть що кацапи брешуть коли відкривають рота.
Автор пише
Я пишу
Поповнював рахунок ПУМБа через банкомат ще в доковідні часи
Ти пишеш
А 8 лет назад просто пополнение дебетовых карт было бесплатным, а сейчас 1%
(хочу звернуті увагу читачів що це ПОВНА цитата)
Де тут згадка терміналів?
Знов набрехав.
От чому кажуть що кацапи брешуть коли відкривають рота.
- 26 апреля 2026, 17:40
Он беситься с жиру из-за того что у него под домом нет банкомата, а в терминалах комиссия за пополнение. И на сколько я помню у пумба нет и сейчас банкоматов с функцией внесения наличных, как ты пополнял то 8 лет назад их? Я и предположил что некоторые путают их терминал и банкомат
ОК, зрозумів твою думку.
Я не скажу за всі відділення, але в моему банкомат з функцією прийому готівки точно був в 2018 чи 19 році і це була причина чому я відкрив там рахунок бо перед цим я користувався одним єдиним ОТП банком в якого по-перше не було банкоматів з функцією прийому готівку, в по-друге банкомати в день отримання зарплати дуже часто були пусті бо іх не поспішали заряджати потрібною кількістю готівки. Це мене так задовбало що я почав шукати банк з безкомісійним зняттям готівки і знайшов ПУМБ.
Я гроші не знімаю взагалі ні в яких банках, тільки поповнюю. А поповнив наразі зараз. Так! Через банк «партнер» під 4%. Біля мого будинку. А під 2% треба пхатись в один кінець хвилин 40. Монобанк поповнює Безкоштовно своїм клієнтам
Термінали Монобанка стоять далеко не всюди. До деяких теж треба пхатись 40 хвилин. І що?
Але ж вони є. А банкомати ПУМБ немає взагалі, тільки в відделеннях та у робочі дні. Є тільки на знімання коштів.
Монобанк не бере %
Монобанк не бере %
Три літри, скільки платять грошей за гарні відгуки на ПУМБ?
Я написав претензії не з хмар
Я написав претензії не з хмар
Представникам банку: МЕНІ НЕ ЦІКАВИЙ ПУМБ НАРАЗІ ВАЗАГАЛІ. Повертаю гроші по кредитному ліміту і ДО ПОБАЧЕННЯ1
До речі, аби закрити рахунок ФОП треба сплатити 300 гривень. З якого дива???
Я знайшов вихід. Я міняю номер телефону і все. І рахунок ФОП в ПУМБ стає не дійсний.
До речі, аби закрити рахунок ФОП треба сплатити 300 гривень. З якого дива???
- 26 апреля 2026, 15:38
Только есть одно но, будет позже приходить комиссия за неактивный счёт
«Запропонувала покласти на рахунок ФОП свої власні кошти. «
не делайте этого, сотрудница д**а, были такие случаи, очень спорные, одни бухгалтера говорят такой платеж надо вернуть обратно, как ошибочный, другие не считают это доходом и не нужно отражать в декларации, третьи формально считают это доходом
| EUR | 51.3 | 52 |
| PLN | 11.94 | 12.24 |
Оплата комуналки це якесь суцільне жахіття. Немає можливості ввести адресу та побачити всі платежі за цією адресою. По приватному сектору треба ввести обов’язково номер квартири. Якщо номер квартири юридично відсутній то на цьому все закінчується, якщо все ж таки написати номер квартири 1 то потім з’являється повідомлення що треба ввести назву домогосподарства. Яка може бути назва я не розумію? Немає назви домогосподарства, немає рахунків! Кожний окремий платіж треба вводити та запам’ятовувати, якщо цього не зробити то іншим разом потрібно знову вводити. В комуналці по рахункам цифри платежів не оновлюються тобто платник Зобов’язаний знати скільки він винен. Якщо платник не знає по різним причинам цифр то банк не покаже. Якщо запам’ятати всі рахунки по комуналці то легко можна заплутатись. Наприклад: монобанк показує по певній адресі всі оновлені платежі з цифрами і все можна побачити одразу на сторінці. І заплатити. В ПУМБ адреси немає на сторінці, а лише окремий платіж без цифр. Я промучався два місяця поспіль і на цьому поставив крапку.
Маю гарну кредитну історію. В Монобанку за останні декілька років набрав кредитів майже на 200 тисяч гривень та всі повернув вчасно та без затримки. Маю кредитний ліміт на 250 тисяч гривень. Причому я в Монобанк рахуюсь як Безробітний. Питань для купівлі будь чого не задають. Звернувся до ПУМБ з проханням надати кредитний ліміт на 70 тисяч для оплати певного товару частинами, без зняття готівки. Задали міліон питань, кредит не надали. Чому я звернувся в ПУМБ маючи майже не обмежений кредитний ліміт в Монобанку? В ПУМБ багато цікавих пропозицій. Але після відмови в кредиті я собі зрозумів, що ці «пропозиції» Порожня замануха для дурників.
Відкрити рахунок ФОП це окрема історія. Працівниця відділення задала багато запитань: освіта, чим займаюсь, чому довго не відкривав рахунок. Після проходження певного часу реєстрації прийшов коли зміг ця особа почала на мене давити підвищуючи голос аби я відкрив свій бізнес застосунок бо мені вже начебто дали до нього пароль та доступ, що до мене не можливо додзвонитись (повна брехня). Після закінчення «співбесіди» спитала коли з’являться гроші на рахунку. Сказав не знаю. Працівниця банку Запропонувала покласти на рахунок ФОП свої власні кошти. Таку пропозицію може зробити вкрай НЕ компетентна особа або підбурювач, який навмисно вводить в оману клієнта. Відкривав рахунок ФОП на вулиці Велика Васильківська в місті Києві. Хочу додати, на мій власний погляд всі банківські Заманухи розраховані лише на клієнтів у яких є власні гарні гроші. Ну якби я просив кредитний ліміт на 70 тисяч для покупки частинами то мені б надали цей кредит при умові, ща на моєму рахунку є ці 70 тисяч. Тобто кредит за мій рахунок.
Хто хоче мати зайвий клопіт, хамство, не можливість поповнити рахунок без відсотків в вихідний день реєструйтесь.