Банк — рекетир.
Це вже від Вашого банку чув і не один раз. Побачимо. Але поки що моя думка лишається без змін. Я і написав сюди тільки тому, що дістало. А нормальної мови не розумієте. Тому поки що свій намір піти в ДБР не змінив.
- 10 января 2026, 19:14
Не забудьте в усіх подробицях розповісти про результати вашого звернення до ДБР, навіть
якщо вас культурно відфутболять, бо цей випадок не підпадає під юрисдикцію ДБР.
А от написати скаргу у Спортлото — було б в самий раз.
якщо вас культурно відфутболять, бо цей випадок не підпадає під юрисдикцію ДБР.
А от написати скаргу у Спортлото — було б в самий раз.
Не ДБР так поліція. Я розумію, що нічого йому не буде. Але є надія, що йому доствавлять клопіт тим, що зайдуть до нього посеред робочого дня, або викличуть повісткою. Для таких людей це неприємно. Тоді може дасть кому треба під одне місце. І заворушаться, та виконають свою роботу
- 10 января 2026, 19:24
Напишіть хоч куди-небудь, окрім форуму Мінфін — якщо публічно пообіцяли написати.
Звісно. Тут проінформую. То я Вам відповів, якщо відфутболять, є інші органи, просто вже дістало з періодичністю на протязи 3 років. І саме головнге якщо мовчати, то дзвінки частішають до того, що можуть кожен день телефонувати.
- 10 января 2026, 19:44
Мій номер в мене більше 20 років і все рівно хтось його періодично
вносить як додатковий при відкритті кредитних рахунків, але мені
вдається за один раз вирішувати такі питання.
вносить як додатковий при відкритті кредитних рахунків, але мені
вдається за один раз вирішувати такі питання.
А мені так «пощастило», номер перевипущений от і маю
- 11 января 2026, 10:04
black list також може допомогти, якщо це не Сенс-банк
- Валерка Котовский
- 11 января 2026, 10:58
Забейте мне тоже звонят) тоже номер купленный все в чс летят надеюсь список чс там резиновый
- 11 января 2026, 17:59
А как же рекламируемый электронный суд — ведь можно раз и навсегда запретить
звонить судебным решением да ещё и за моральный ущерб создрать миллионы.
звонить судебным решением да ещё и за моральный ущерб создрать миллионы.
| PLN | 11.72 | 12.02 |
Ситуація така. У 2022 році я купив собі в офіційному магазині Київстар другий номер. І почалося. Кілька разів на тиждень дзвонять колектори. Мовляв ким мені є … Світлана… Не буду давати повних данних людини. Я кажу їм що цей номер був куплений в магазині. І я жив и живу не в Києві а в Дніпропетровській області. Але дзвінки продовжувались з різних номерів і колекторських фірм, блокування не допомагало, кожен раз інший номер. Подзвонив на гарячу лінію банку. З годину намагався з"єднатись з оператором. Вдалося. Пояснив ситуацію. Сказали добре. Дзвінки колекторів припинились на пару місяців. Потім знову. Знову дзвоню на гарячу лінію. Кажу їм, що Ви розумієте, що я купив номер у 2022 році, а рах його перевипустили, то він вже значить був неактивним з 2021 року. Прошу закрити це питання. Мені кажуть Хай мовляв Київстар дасть Вам листа, що перевипустив цей номер. Кажу їм, вибачте, але це ідіотизм, і це їхня робота. Якщо потрібно їм, то пишіть Київстару запит, та повідомляйте своїх колекторів. Я їздити пуд обстрілами до найближчого відділення 30 км не буду, навіть якби мені такйи лист надали. Ми прифронтова зона. Розмова кінчилася нічим. Але дзвонити колектори знову на 2 місяці перестали. Але почався 2026 рік і ось знову. Сьогодні другий дзвінок. Пишу тут щоб всі знали що це банк рекетир. А на самого Голову банку я мабуть завтра напишу заяву в ДБР за рекет. Може тоді трохи поворушаться. Довелось сьогодні написати відгук на свій банк. Коли знову дзвінок. Вирішив, що напишу і про цю ситуацію тут. Може і допоможе. Поворушаться
Але нікому НЕ РАДЖУ мати справу з цією конторою
Нам прикро, що в Вас склалось негативне враження про наш банк. Ми обов'язково все перевіримо та надамо Вам зворотній зв'язок.