Відеоідентифікація. Банк вимагає третій документ, якого не було при реєстрації.

Mamaditok 6 декабря 2025, 10:10
При реєстрації в банку онлайн, достатньо було паспорта (книжечка) і РНОКПП. Через деякий час банк заблокував рахунки і гроші. Щоб розблокувати — банк вимагає третій документ. Навіщо? Адже, щоб стати клієнтом, достатньо було паспорт і код. Ніхто не питав за інший документ. Чому зараз його вимагають. Або похід у банк.
Я ніби і клієнт банку. Але своїми ж грошима користуватись не можу. Поновити дані або закрити рахунки теж не можу, треба йти в банк.
В банк ходити немає можливості.
ПУМБ
PUMB 6 декабря 2025, 11:41
Вітаємо! Прикро, що Ви маєте негативну думку про нас. Написали Вам у приватні повідомлення для уточнення даних для проведення перевірки, за результатами якої обов'язково надамо Вам зворотний зв'язок.
Полезный комментарий
PUMB 12 декабря 2025, 21:45

Вітаємо!
З урахуванням режиму банківської таємниці інформація щодо обслуговування клієнтського рахунку не може бути надана в публічний простір. Усю необхідну інформацію щодо врегулювання ситуації ми написали в особисті повідомлення. Своєю чергою підкреслюємо, що ми дотримуємось всіх вимог чинного законодавства під час надання банківських послуг.

6 декабря 2025, 10:36
Как составить иск на банк через элеткронный суд я расписал у себя в блоге.
Блокировка = нарушению закона, составляйте иск и отсудите и свои и + моральну шкоду+ пеню за незаконное удержание.
6 декабря 2025, 15:01
Котяра, дай свой номер, повесточку организую . Будет хотя бы воспользоваться своими инструкциями подачи иска в электронный суд
6 декабря 2025, 15:51
Нафиг мне нужно чтобы мне звонили, мне за это не платят :D Вся инфа от А до Я выложена
6 декабря 2025, 16:34
Ьудут платить и кормить и довольно не плохо, а звонить не будут. Там связи нет
9 декабря 2025, 10:04
Для паразитов другие методики) если вас принудительно куда то тащут, берешь что под руку попадётся и кидаешь в витрину или любое окно, лучше в ментовскую машину (не в бусики или военные) а именно новенькую шкоду приос и тд, разбиваешь стекло и вуаля) менты уже обязаны составить на тебя административку (так как смену сдать с разбитой тачкой не смогут) и всё, а в суде там уже докажешь и на них поштампуют выплату убытков)
9 декабря 2025, 12:33
В зал суда повестку принесут и подвезут прям после суда в тцк
PUMB
PUMB
12 декабря 2025, 21:45
Полезный комментарий

Вітаємо!
12 декабря 2025, 23:49
Загалом, відповідь банку ні про що. Пояснення, для чого третій документ, немає. Зате посилає у відділення.
natashaGra
natashaGra
13 декабря 2025, 16:06
Пишите в нбу. До банка тогда в разы быстрее дойдет
13 декабря 2025, 23:49
Дякую. Спробую.

USD 42 42.7

USD 42 42.7
Главная / Банки Украины 🏦 / ПУМБ 💰 / Отзывы о ПУМБ 📝 / Відеоідентифікація. Банк вимагає третій документ, якого не було при реєстрації.