Заблокували додаток , кажуть поганий інтернет , щоб йшов у віділення

Проблема решена
Pihvasta 1 декабря 2025, 19:40
Мене не пускає в додаток, код правильний, оператор каже звертатися у відділення бо мене заблоковано у цілях моєї безпеки. Відео на камеру робив, пише поганий інтернет але це чушь, в мене 1 ГБ оптоволокно, на кількох пристроях пробував входити. Зараз нема можливості через роботу, графік відділень і вимкнення електрики з тривогами звернутися особисто.М. Запоріжжя. Призупиняти розстрочки і кредити не хочуть, але при цьому зайти в додаток погасити не дає, через кілька діб вже штрафи підуть. При цьому Я не займаюся ніякими операціями з грошима і не звертався з приводу блокування чи крадіжки, в мене навіть фізичної картки нема. Я чисто плачу комуналку і розстрочки за техніку, усе. Ніяких підстав на блокування задля мого захисту не було. Тут навпаки вирішили мене на гроші (штрафи розвести) за те що Я не внесу платіж через дві доби. Ладно якби просто перекази чи щось таке заблокували, вони мені і не потрібні, але тут просто в додаток не пускає задля оплат по рахунка розстрочок, і так просто надати доступ рахунків ніхто не може, тому штрафу не уникнути
ПУМБ
PUMB 1 декабря 2025, 21:18
Вітаємо!

Шкодуємо, що у Вас склалося негативне враження про наш банк. Ваше звернення вже зафіксоване, і наші фахівці наразі працюють над його вирішенням. Ми обов’язково надамо відповідь після отримання остаточних результатів.
Полезный комментарий
PUMB 8 декабря 2025, 15:16
Вітаємо!

З урахуванням режиму банківської таємниці інформація щодо обслуговування клієнтського рахунку не може бути надана в публічний простір. Усю необхідну інформацію, щодо врегулювання ситуації ми надіслали на Вашу ел.пошту.
Своєю чергою підкреслюємо, що ми дотримуємось всіх вимог чинного законодавства під час надання банківських послуг.

Валерка Котовский
Валерка Котовский
2 декабря 2025, 10:52
Как составить иск в суд на банк через электронный суд я расписал у себя в блоге, суд поможет возобновить и плохой интернет и вернуть вам заблокированные банком деньги умножив их х2 в сумме:) Пользуйтесь:)
PUMB
PUMB
8 декабря 2025, 15:16
Полезный комментарий
Вітаємо!

Главная / Банки Украины 🏦 / ПУМБ 💰 / Отзывы о ПУМБ 📝 / Заблокували додаток , кажуть поганий інтернет , щоб йшов у віділення