Блокування карти- через звичайний переказ коштів.

Alina1111155 3 ноября 2025, 23:30
Блокування карти- через звичайний переказ коштів. Сьогодні склалася така ситуація з банком. Реєструвала додаток банку через онлайн. Користувалась банком рідко, так як не має потреби користуватись постійно. Сьогодні відправила кошти батькам- перший переказ пройшов успішно, наступний відправляю- помилка (вам зателефонують з банку через 5 хв, чекаю, ніхто не дзвонить). Телефоную — розповідаю ситуацію некомпетентному менеджеру (він починає переключати ще на троьх таких самих- їхня відповідь, зверніться особисто в банк. Поясню — я закордоном, прийти не можу, як вирішити ситуацію- відповіді крім прийти в банк особисто я більше не почула. Прошу допомогти вирішити це питання. Якщо навіть звичайний приватний переказ між людьми визнається «підозрілим», то користуватися банком стає
неможливо. Таке ставлення до клієнтів — неприпустиме. Не рекомендую ПУМБ: замість сервісу — бюрократія, замість
допомоги — блокування доступу до власних грошей. Відкривався рахунок дистанційно, а тут вони хочуть щоб я прийшла у відділення незрозуміло для чого, а саме головне я не маю такої можливості,і коли розмовляла по телефону з їхнім спеціалістом чи менеджером він сказав спробуйте ще раз через 10−15 хвилин відправити кошти при цьому вже все було заблоковано і зайти не було вже можливості і він точно про це знав
ПУМБ
PUMB 4 ноября 2025, 9:27
Вітаємо! Ми хочемо детально перевірити дану ситуацію, тому написали Вам в особисті повідомлення для уточнення даних. Після відповіді неодмінно розглянемо та надамо зворотний зв'язок по запиту.
Полезный комментарий
PUMB 19 ноября 2025, 15:42
Вітаємо! Дякуємо за очікування!

Ми перевірили інформацію та маємо зазначити, що на Ваші рахунки були накладені обмеження з метою протидії шахрайським діям. Для їх зняття рекомендуємо звернутися до будь-якого відділення банку або зателефонувати на Гарячу лінію за номерами:
+38 044 290 7 290
+38 096 290 7 290
+38 050 290 7 290
+38 093 290 7 290

Валерка Котовский
Валерка Котовский
4 ноября 2025, 19:02
Если ваши деньги заблокировали то как подать иск на банк через эл суд я расписал у себя в блоге, подобные темы уже были и суд именно у банка ПУМБ был удачно выигран где он отдал и деньги клиента и ещё сверху уплатил(хотя банк настаивал на посещении отделения банка чтобы чёто получить), с ними общаться нет смысла там броня, их цель просто держать и пользоваться деньгами клиента на халяву вот и всё.
PUMB
PUMB
19 ноября 2025, 15:42
Полезный комментарий
Вітаємо! Дякуємо за очікування!

+38 044 290 7 290
+38 096 290 7 290
+38 050 290 7 290
+38 093 290 7 290

USD 42 42.6

USD 42 42.6
Главная / Банки Украины 🏦 / ПУМБ 💰 / Отзывы о ПУМБ 📝 / Блокування карти- через звичайний переказ коштів.