Не знімають виконавче , хоча виконавець скасував виконавче провадження

Проблема решена
Сергій Лунін 16 октября 2025, 16:55
Доброго вечора Мінфін, Було накладено виконавче провадження але так як я проходжу процедуру відновлення платоспроможності і накладено мораторій на будь які виконавчі провадження виконавцю надали документи і він скасував виконавчі дії 14.10.2025 Чим проінформував фінансову установу ПУМБ електронним листом в єдиному реєстрі виконавчих проваджень і, Фінансова установа і їх співробітники ігнорують чи просто елементарно не мають бажання розблоковувати картку, хоча я в чаті фінансової установи ПУМБ продублював всі документи, можливо у фінансовій установі ПУМБ негативне ставлення до ЗСУ і розблокування карток, бо не чим інакше не можу коментувати іх дії …

P.s
Єдині хто працює і відгрібає це колцентр, в ось відділи які мають займатися справами, моє заключення непрофесійність і некомпетентність і байдужість до клієнтів…
Зараз в Лікарні я і дуже вдячний фінансовій установі ПУМБ що себе відчуваю ЗСУШНИМ БОМЖЕМ … бо їм лінь найти лист де скасовано виконавче …
ПУМБ
PUMB 16 октября 2025, 19:00
Вітаємо! Прикро, що Ви маєте негативну думку про нас. Ми перевіримо ситуацію та неодмінно надамо Вам зворотний зв'язок.
Полезный комментарий
PUMB 21 октября 2025, 14:35
Вітаємо! Дякуємо за очікування!

Ми перевірили інформацію та можемо вказати, що Постанова про зняття арешту від Державної виконавчої служби до банку не надходила. Саме тому, зняти обмеження за Вашими рахунками ми, на жаль, не можемо.

Рекомендуємо Вам звернутися до Державної виконавчої служби для уточнення інформації щодо відправки листа.

youknow
youknow
17 октября 2025, 10:11
Одразу після, міняйте банк.
20 октября 2025, 10:04
А ответ будет с учётом режима банк тайны ничего не ответим. И мы придерживается законов. Сколько раз уже банк такое писал
Валерка Котовский
Валерка Котовский
20 октября 2025, 11:52
Скорее кол центры банков это так называемые свободные операторы в банках которые принимают звонки в зависимости от области откуда звонят.
PUMB
PUMB
21 октября 2025, 14:35
Полезный комментарий
Вітаємо! Дякуємо за очікування!

27 октября 2025, 10:09
Тут в ответе банка какаято ерунда , письмо по почте не нашли, но ещё ж написал клиент в чате банка продублировал. И кто в этом банке куда смотрит и что где читает большая загадка

USD 42 42.6

USD 42 42.6
Главная / Банки Украины 🏦 / ПУМБ 💰 / Отзывы о ПУМБ 📝 / Не знімають виконавче , хоча виконавець скасував виконавче провадження