Безпідставне Блокування Рахунків
Это можно сделать через имейл. Каждую операцию не надо объяснять, в кратце деятельность, откуда и куда деньги. Если конкретно будут вопросы — на них и надо отвеечать. Менеджерам пофиг потому что они пересылают пакет документов в отдел финмона и ничего сделать не могут.
У кнопкодавов есть нарисованные доходы с фоп, тов, да их бабушки покупают квартиры в элитных новостроях то что им нарисовали бумажку происхождения денег. Я сам видел как при мне тип в кассу пумба сгружал из сумки 950К грн «безвозвратной помощи» от какого-то ТОВ по договору с печатями и банк принял нал без проблем
- Валерка Котовский
- 15 октября 2025, 10:07
Сначала пусть обьяснят законность требований и причину пидозры в чём она заключается, а потом только могут требовать, иначе ни как, только если приход превысил лимит в 400к грн сгидно ст 20 закону о легализ и отмывании, всё что до этого лимита банк обязан иметь обгрунтовану пидозру что вы или ваш отправитель, связан с легализ отмыванием, и только имея доказы может что-то требовать:)
Ну как составить иск на банк через электронный суд я расписал у себя в БЛОГЕ.
Ну как составить иск на банк через электронный суд я расписал у себя в БЛОГЕ.
- SergeyNina
- 28 сентября 2025, 2:41
У коррупционеров фиктивные справки о доходах. Можно нарисовать любую справку о доходах имея нужные инструменты. Кому нужно тот обходит финансовый мониторинг.
- Олександр Д
- 28 сентября 2025, 11:14
Так справа в тому, що в мене все прозоро. Кошти зараховуються з пос терміналів цього ж банку.
При реєстрації пос термінала робиться опис, фото точки ітп…
Інформація надходить розмита. Не знаєш на які питання відповідати і кому…
І це просто бісить, що банки наділили повноваженнями, в яких вони не компетентні.
Сидить клуша, я питаю, що писати, вона- всі зарахування і відправлення за рік, від руки…
Це тупо безлад! ФОПи і так ледве виживають щоб не закритись, і залишаються в країні, щоб
підтримувати економіку, не зважаючи на ризики, які зросли в десятки разів, + рашиськи обстріли, а тут ще і некомпентні чінуши шімлять власний народ. Тому і всі намагаються звалити в Інші країни! Тому що там, ти Людина. А тут, раб.
При реєстрації пос термінала робиться опис, фото точки ітп…
Інформація надходить розмита. Не знаєш на які питання відповідати і кому…
- SergeyNina
- 28 сентября 2025, 12:51
В других банках фоп используется для торговли левым алкоголем и сигаретами. При чем без чеков вообще. Просто набирают сумму на pos терминале. У меня по дороге с работы рыгаловка работает без чеков вообще. Рыгаловка принадлежит «нужному человеку» и её не закроешь.
Особенно добивает использование фоп для торговли криптой.
- Олександр Д
- 30 сентября 2025, 9:19
Ну що, перевірили?🤣 Банк ПУМБ це ДНО! В їхньому банку зареєстровано єквайрінг і я повинен ще доказувати походження коштів… це абсурд. Переходжу в інший банк. Нікому не раджу ПуМб! Щоб не опинитися з заблокованими рахунками в прозоро працюючим бізнесі і 10 ПОС терміналами які потрібно переводити в інший банк. Плюс Дадоток постійно глючить! Зранку не можливо здійснити платежі. Це ДНО!
Https://minfin.com.ua/ua/company/pumb/review/403010/
читайте як пумбу на місце поставили
читайте як пумбу на місце поставили
Вітаємо!
З урахуванням режиму банківської таємниці інформація щодо обслуговування клієнтського рахунку не може бути надана в публічний простір. Усю необхідну інформацію щодо врегулювання ситуації ми надіслали на Вашу електронну пошту. Своєю чергою підкреслюємо, що ми дотримуємось всіх вимог чинного законодавства під час надання банківських послуг.
| PLN | 11.72 | 12.02 |
Я прийшов в банк ПУМБ, в Києві, на Раїси Окіпної, 4-А, приніс пакет документів!
Договори, акти, патенти, свідоцтво на торгову марку. Но на це не звернула увагу, ні керуюча відділенням, ні менеджер яка мене обслуговувала. Дала мені чистий лист, і каже пищіть пояснення звідки куди відправляли кошти за рік. Не конкретно суми і зарахування які викликають підозру, а за рік. Це все і за дві неділі не описати! Ви там що курите?! Я собі розумію, що в мене рахунок ФОП в цьому ж банку, і кошти заходять через ПОС ТЕРМІНАЛИ, на рахунок. Я сплачую всі податки, декларації за періоди надав! кому і що я ще повинен доказувати?! Ви краще в депутатів кнопкодавців які в конвертах отримують зарплатню, доходи перевірте! Ви країну котите в ад!