Заблокували рахунок
Працював офіційно, за чисту зп чотири роки щомісяця купував через одного із брокерів ОВДП. Прийшов час зняти кошти. Виводив через ПУМБ. І тут від банку прийшло повідомлення про розірвання ділових відносин якщо я РІЧНИМ звітом про дохідність не обгрунтую походження коштів. А як обгрунтувати, річним, якщо збирав кошти ЧОТИРИ! Надавав брокерські звіти, довідки ок-7 та все ж рахунок заблокували
PUMB
17 сентября 2025, 11:31
Вітаємо! Нам прикро, що виникло негативне враження. Ми бажаємо все детально перевірити та вирішити ситуацію, тому написала Вам у приватні повідомлення для уточнення даних. Будемо вдячні за відповідь!
Після таких «приколів» від банку, якось не хочеться купувати овдп…ну і депозити в цей же котел падають…наглядний приклад реальних ризиків овдп, сподіваюся у вас вийде пояснити банку всі деталі і вам розблокують кошти
- Валерка Котовский
- 17 сентября 2025, 16:43
Как составить иск на банк через электронный суд расписал у себя в блоге:)
- SergeyNina
- 18 сентября 2025, 1:37
Если не пересмотрят решение и не решат здесь ваши действия.
1. Жалоба в нбу. Скорее всего будет отписка. Эти невыполнимые правила придумали в нбу.
2. Суд.
Если банк разорвёт с вами отношения и переведёт деньги в другой банк скорее всего будет или автовозврат или тоже самое. Если сума выше 400к гривен скорее всего придётся судиться с банком так как банки автоматически вернут перевод назад. Можете попробовать Ощадбанк или другой гос банк там может пройти перевод.
2. Суд.
| PLN | 11.45 | 11.8 |