Помилково відправила кошти на іншу карту.ПУМБ
- SergeyNina
- 17 августа 2025, 13:03
Банк ничего не может сделать.
Если бы при пополнении карты через терминал после ввода номера или считывании карты было фио получателя полностью этой бы проблемы не возникло.
- natashaGra
- 17 августа 2025, 20:07
Согласна, но также было б неплохо если б банк хоть документально подтверждал связывался ли он с держатедем карты и помечал в системе, чтоб при визите этого клиента в отделении его поспрашивали про такое зачисление денег. А то финмон есть, а толку в таких ситуациях 0
Деньги можно вернуть через суд, гуглите помилковий переказ, неналежний отримувач, если добровольно отказывается. Еще и заплатит судовой сбор, т.к. суд проиграет в любом случае. Можно подать иск через электронный суд. Да, банк может только попросить добровольно вернуть деньги и уведомить получателя. Можно попробовать написать жалобу в банк, не знаю сработает ли
| PLN | 11.45 | 11.8 |
| USD | 42 | 42.6 |
Через декілька годин прийшла відповідь, де мені було сказано, що нічим допомогти не можуть і отримувач коштів не вийшов на зв’язок.От і все. Перевіряйте реквізити 10 раз перед відправкою.Добре, що мій досвід коштував 2000 гривень.Я розумію, що сама допустила помилку, але вважаю, що банк зі своєї сторони не зробив усе можливе.
Ми зі свого боку завжди передаємо запит на контакт з отримувачем, проте, якщо він не виходить на зв’язок або не підтверджує повернення коштів, банк обмежений у діях.
Щиро шкода, що у вашому випадку ситуація не вирішилася позитивно.
Рекомендуємо надалі уважно перевіряти реквізити перед підтвердженням платежу. Якщо у вас виникнуть додаткові питання — будь ласка, звертайтесь у приватні повідомлення або на гарячу лінію, і ми спробуємо детальніше розглянути вашу ситуацію.
Будемо вдячні за розуміння!