***
Так це в банка треба було спитати, а тут вже написани що він відповів.
Потому что кто-то занимаеться серой активностью и получает больше чем указывает в анкете. А на подтверджение доходов включает «дурачка».
Единственное за что можно пожурить банк это за комиссию которую он берет за перевод при закрытие счета. Но это решаеться через НБУ с официальным ответом.
Короче думать начни.
Короче думать начни.
Ти лудше спомни що ти їв поза вчора, ато я не помню хто така відповідна особа, яка відправляла суму 11 місяців назад, чи от отримували 120 гривень за оплату в кафе. Чому не просити запит за 30 днів, а не за 330 1.5% за що за те що пумб видасть мої гроші на касі Ну норм так розводити клієнтів
Я українську мову розумію також. Пиши повністю на ній. А то суржик. Я нічого не зрозумів з цього тексту.
По поводу фин мона. Согласно постановления при возникновения подозрения. А подозрения возникают когда кучу переводов или превышения лимитов. В таком случае если ты военный в Дії возьми ок5 или ок7 и через електронку отправь.
Ці довідки, а нічого недають, навіть якщо дохід перевершує суму яку потрібно підтвердити. так що не дзенькай
Иди другому расскажи, у меня была точно такая же ситуация, предоставил и разблокировали без вопросов.
«Иди другому расскажи, у меня была точно такая же ситуация, предоставил» — і не разблокували, прикінь.
не вписуйся за всіх, ти не маєш кошти у всіх банках, ти не знаєш всі ситуації та що коїться по всій країні та не можеш відповідати за всі банки.
Ну так если ты кучу переводов получал, и вместо нормальной легенды пытаешься втюхать фин мониторингу документ о доходах, ну это твои проблемы.
«Ну так если ты «несеш брехню», и вместо нормальной «розмови» пытаешься втюхать «брехню та звинувачення про ніби безліч переказів та святий» фин мониторинг, ну это твои проблемы.
Якщоб у банка запитував,та не подавав тут коменти своїх коштів щеб не бачивв.А от так прогрес)).
Бачу тут одні і тіж співробітки **** пумбіка відстоюють його тяжку роботу Ви краще на гарячій лінії працюйте, а не лапшу вішайте 3−10діб😄 їдьте десь на підвищення рівня компитентності
Я смотрю критическое мышление тебя кинуло. Ну бывает. Почитай для начала законы и постановления НБУ.
P.S И ах да. Посмотри на всю мою ветку ответов впринципе. аналитик
P.S И ах да. Посмотри на всю мою ветку ответов впринципе. аналитик
Нбу — порожнеча, яка підіграє свавіллю банків. кого ти відмазуш?
Иди налоги заплати, а потом уже поговорим о НБУ.
«хто як обзивається — той так і називається»…по ходу у тебе проблеми зі сплатою податків
Ахахах. Забавно. Я та плачу как честный гражданин, а вот ты. Я честно, очень сомневаюсь
Ахахах. Забавно. те що ти платиш, чесно, дуже сумніваюсь, бо ти банківський бот.
Интересно, а чей я Бот тогда, просто сам еще не определился, может подскажешь?
- Margo Robins
- 24 июня 2025, 16:54
Поділіться як це з чужими коштами?
На вашому рахунку чужі кошти?
Але ж відповідальність за кожну копійку на рахунку несе його власник. Які можуть бути чужі кошти при цьому?
Вітаємо!
З урахуванням режиму банківської таємниці інформація щодо обслуговування клієнтського рахунку не може бути надана в публічний простір. Усю необхідну інформацію, щодо щодо запиту ми надали на Вашу ел.адресу. В свою чергу підкреслюємо, що АТ «ПУМБ» дотримується всіх вимог чинного законодавства при наданні банківських послуг.
| PLN | 11.45 | 11.75 |
Це що за нова схема збагачення ПУМБ банка???