Банк краде кошти!!! Шахрайство з транзакциями та операціями Чаржбеку. Замість заразування коштів, вони їх знимають
Ахах, я вже десь це бачив, сам шляпу купив, в тепер чержбеки подаєш)
- Валерка Котовский
- 11 июня 2025, 9:23
Как составить иск на банк через электронный суд расписал у себя в блоге.
Ну так правильно.
Когда ты подаешь на чарджбек в тарифах прописано что в случае проигрыша ты платишь комисионку в размере 900 грн и она снимаеться со счета.
Дело было проиграно соотвественно банк взял эту комисию.
в минус он вогнал согласно ДКБО (технический оведрафт это называеться).
Дкбо и тарифы читай для начала. И на чардж лучше подавать самостоятельно.
Дело было проиграно соотвественно банк взял эту комисию.
в минус он вогнал согласно ДКБО (технический оведрафт это называеться).
Дкбо и тарифы читай для начала. И на чардж лучше подавать самостоятельно.
Що за дурню ти пишешь??? це вас ПУМБІ змушують таку херню писати??? я нічого не програв по чаррджбеку. і ніякої комісіонки ти за подання заявки не пллатишь. І це була не коміссія, а СУММА чаржбеку. ,просто банк або навмисно або випадково в банку хтось протупив і замість зарахування цих кошьтів, просто зписав з мене сумму чарджбеку.
Прочитай первое что такое возврат по спорным операциям.
Второе возьми у оператора процедуру либо пускай ссылку тебе даст заодно и ознакомишься.
Третье процедура возврата занимает от 45 дней минимум максимум год.
Третье процедура возврата занимает от 45 дней минимум максимум год.
Я розумію шо це мені відповідаюсть таку дурню співробітник банка, тому тобі двійка , до чого тут процедура повернення ??? ти прочитай ще раз в чому суть питання, а не замилюй глаза якось беззмістовною ерундою
Вітаємо!
Ми перевірили ситуацію та виявили, що кредитний ліміт на місці, але заблокований. З урахуванням режиму банківської таємниці інформація щодо обслуговування клієнтського рахунку не може бути надана в публічний простір. Усю необхідну інформацію, щодо врегулювання ситуації ми надали в приватні повідомлення. В свою чергу підкреслюємо, що АТ «ПУМБ» дотримується всіх вимог чинного законодавства при наданні банківських послуг.
| PLN | 11.45 | 11.75 |
Нам прикро, що у Вас виникло негативне враження. Бачимо, що Ваше звернення було зафіксоване і фахівці вже працюють над ним. Обов'язково повернемось з відповіддю, після перевірки.