Блокування рахунків
Вітаємо! Нам прикро, що маєте негативні враження. Написали Вам в приватні повідомлення для уточнення даних.
- Валерка Котовский
- 9 июня 2025, 8:19
Как безопасно продать крипту и не отмыть деньги мошенникам я расписал в этой темке:
Скорее вы приняли грязные деньги с чужого взломанного банка, через треугол.
Скорее вы приняли грязные деньги с чужого взломанного банка, через треугол.
- DaniilLebed
- 9 июня 2025, 21:10
А там трошки інша ситуація) скріни є з багатозадачністю)
Є квитанція оплати і тп.)
Просто банк трошки так собі, будемо вирішувати через суд
Є квитанція оплати і тп.)
Просто банк трошки так собі, будемо вирішувати через суд
- DaniilLebed
- 9 июня 2025, 21:11
Вже бачив подібні кейси, так часу було витрачено багато але кліент банку вигравав)
Вітаємо!
З урахуванням режиму банківської таємниці інформація щодо обслуговування клієнтського рахунку не може бути надана в публічний простір. Усю необхідну інформацію, щодо врегулювання ситуації ми надали на Вашу ел.пошту. В свою чергу підкреслюємо, що АТ «ПУМБ» дотримується всіх вимог чинного законодавства при наданні банківських послуг.
| PLN | 11.45 | 11.75 |
Мою картку було заблоковано без попередження та пояснення причин після поповненя картки суму 3600 грн. Я надав банку всі необхідні документи та докази, які підтверджують операцію, проте замість вирішення ситуації банк вимагає повернення коштів.
Судячи з численних відгуків, я — далеко не перший, хто стикається з подібною ситуацією. Цілком можливо, що наступним можете стати саме ви.
Будьте уважні та обережні. Я намагаюся врегулювати ситуацію у правовому полі через банк, але у разі відсутності результату — звертатимусь до суду.