ПУМБ — один з лідерів в Україні
Переказ коштів … це все абсолютно без комісії.
Це ж неправда, банківський переказ йде з комісією 0,5%.
В часи коли банки, в тому числі і ПУМБ в перших рядах, зловживають своїм правом фінмониторингу саме банкіський переказ найбільш безпечний варіант переказу грошей. А у ПУМБа він з комісією.
Це ж неправда, банківський переказ йде з комісією 0,5%.
Вітаємо!
Переказ власних коштів за номером картки проходить без комісії. Якщо здійснювати переказ власних коштів за номером рахунку (IBAN) на рахунки, що відкриті в ПУМБ — комісія відсутня, на рахунки інших банків — комісія становить 0,5% від суми (мінімально 3 грн — максимально 500 грн).
| PLN | 11.45 | 11.8 |
| USD | 42 | 42.6 |
1. Комісії. Переказ коштів, зняття готівки до 50 000₴ з банкоматів 3-х банків, оплата послуг — це все абсолютно без комісії. А навіть якщо послуга і потребує комісію, то вона значно менша ніж в інших банках
2. Розвиток. Видно, що банк кожного дня прикладає зусилля для розвитку можливостей саме для клієнтів. Наприклад, платежі на закордонні банки, можливість скачувати платежі, інформування клієнтів, якщо карта отримувача підозріла та багато іншого дозволяють клієнтам зручніше
користуватись послугами банка
3. Технічні збої. На жаль, інколи в банку трапляється різні технічні збої. Проте мені подобається швидкість вирішення питання. Адже і середньому такі проблеми вирішуються не більше чим за 20−30 хвилин. Що, на мій погляд, швидко
4. Якісь обслуговування. Звертався ще в 2023 році у відділення в місті Вінниця. Чисте приміщення, дружні і ввічливі працівники допомогли у відкриті рахунку і розповіли все, щоб я зміг користуватися рахунком без проблем
Загалом банк ПУМБ дійсно робить все можливе, щоб покращити сервіс і надавати послуги високої якості. І я радий, що вирішив обрати саме його
Раді, що Ви задоволені продуктами нашого банку, обслуговуванням та обираєте нас вже тривалий час!
Працюємо для Вас! ❤️