Блокування коштів та повна непрофесійність працівників відділень

Проблема решена
Grolder 5 декабря 2024, 14:52
Отделение по адресу: Киев, ул. Н. Лаврухина, 4
Отримав кошти на свою карту, взявши позику в одному із сервісів по швидким позикам. І що ви думаєте? Ці кошти, незрозуміло чому заблокував ПУМБ. При чому як вони самі пишуть, на 60 днів! Мої кошти, блокуються ні за що, на 60 днів. Тобто ще раз, це не кредитні кошти ПУМБ, це мої власні. Надав в підтримку документи, які підтверджують походження коштів, відповідь — «Чекайте, ми не знаємо скільки». Подумав, а що якщо закрити картку, мені ж повинні повернути кошти на ній. В службі підтримки це підтвердили. Умовно кажучи — ідіть у відділення, там пишете заяву і кошти вам одразу повертають прямо у відділені. Витратив купу свого часу, відвідав відділення і звісно там ніхто не зміг нічим допомогти, тільки втухяли якусь ще пластикову картку, з якої вони думали (з їх слів), можна зняти кошти. Ніхто взагалі не розуміє у відділені, що з моїм рахунком і не може сказати, що робити. Відпровідь, як і в підтримці — «очікуйте». Я вже купу років користуюся послугами інших банків і жодного разу не стикався з таким відношенням і підходом, вам можуть просто ні за що, заблокувати ваші власні кошти і робіть, що хочете. У мене ще питання до шановного банку, а відсотки за кредит, який через ваші дії я не можу сплатити, ви мені компенсовувати будете?
ПУМБ
PUMB 5 декабря 2024, 15:07
Вітаємо!

Нам прикро, що у Вас виникло негативне враження про нашу роботу та функціонал загалом. Ми розберемось детальніше в ситуації, що описана у відгуку, та неодмінно надамо Вам зворотний зв'язок.
Полезный комментарий
PUMB 19 декабря 2024, 15:28
Вітаємо! Дякуємо за очікування!

Ми перевірили інформацію вказану Вами в відгуку та можемо зазначити, що станом на 19.12.2024 р. за Вашими рахунками немає жодних обмежень.

Сподіваємось, що в майбутньому Ви будете отримувати лише позитивні враження від співпраці з нами!

Валерка Котовский
Валерка Котовский
8 декабря 2024, 13:03
Ни в одном законе нет такого блокировка на 60 дней это если у них есть док-ва нарушения вами закона, а такого быть не может это следственное дело должно идти в полиции или сбу.
Банки просто разводят людей втирая им закон который регулирует криминальный кодекс, как составить иск на банк через эл суд расписал у себя в блоге.
PUMB
PUMB
19 декабря 2024, 15:28
Полезный комментарий
Вітаємо! Дякуємо за очікування!

Главная / Банки Украины 🏦 / ПУМБ 💰 / Отзывы о ПУМБ 📝 / Блокування коштів та повна непрофесійність працівників відділень