Банк вважає клієнта автоматично винним і блокує картку
- Валерка Котовский
- 1 декабря 2024, 9:06
Если банк присылает письмо без док-в того по какой причине он заблокировал счёт (причина закон легализации и отмывании не причина должны быть док-ва нарушения этого закона)
Вы не обязаны ничего ему присылать, а советую сразу составлять иск в суд где банк 100% проиграет и заплатит и судебный издержки и вам моральну та материальну шкоду за незаконное удержание средств.
Как составить иск на банк через эл суд расписал у себя в блоге.
Как составить иск на банк через эл суд расписал у себя в блоге.
PLN | 9.8 | 10.3 |
Що це за бізнес-процеси? Що це за відношення для клієнта? Я ВЧАСНО подав усі документи. Якщо у вас є якись сумніви щодо походження коштів, то перевійте, але чому ви Автоматично вважаєте мене винним у чомусь і блокуєте карту на період перевірки?
І що це за строки розгляненя — Два повних робочих тижня? Що можна робити два тижня? Вам треба порівняти два числа — суму моїх доходів з налогової декларації та суму коштів, що пройшла через ваш банк.
Якщо ваш відділ фінмоніторінгу такі то**за і їм дійсно потрібно 10 робочих днів на розгляд документів то може ви і документи будете просити хоч за 10−20 днів до дати автоматичного блокування? Невже це так складно?
Я думав, що Райфазен — тормоза з їх 5 робочими днями на розгляд. Але вони і попередили про необхідність надати документи за 20 днів до блокування. У порівнянні з вами вони просто метеори і взагалі тепер непогано виглядають. На фоні і***** це не важко.
Прикро, що у Вас виникло негативне враження про нашу роботу. Ми розберемось детальніше у ситуації, що склалася та неодмінно надамо Вам зворотний зв'язок.