Минфин - Курсы валют Украины

Заблокували ФОП без попереджень

nzbreak 21 ноября 2024, 17:49
Отделение по адресу: Львов, ул. Научная, 96
Відкрив в цьому місяці ФОП рахунок в пумб бізнес, і ось дзвонить мені менеджер і каже що є запит від фінмоніторингу і треба надати до 19.11, я надав документи і розʼяснення і паралельно продовжував свою діяльність, і вже 20 листопада під час робочого дня плажід не обробляється, я дзвоню туди і сюди, кажуть питання в компетентості менеджера, я ледве до менеджера додзвонився, і каже блокування фінмону, сьогодні 21 листопада каже що буже розірвання відносин але ще нема наказу, і каже чекати певний час, орієнтовно тиждень (орієнтовно)). Через ваш банк я підводжу своїх партнерів і постачальників і втрачаю дохід, так само і це є перешкоджання мого бізнесу, бо ви заблокували рахунок із залишком коштів. Я написав на пошту для пришвидшення цього процесу, сказали написати на адресне відділення або з ЕЦП, я написав повторно з ЕЦП, і вже зовсім ні одної відповіді. навіть другий лист надіслав. Банк взагалі не попереджає що в коли буде, я довго ламав собі голову чому платіж не проходить, і взнав лише від менеджера до якого додзвонився через заклинання. Відреагуйте на це хоч тут, і зробіть усе для пришвидшення, я втрачаю репутацію, дохід і кошти через вас
ПУМБ
PUMB 21 ноября 2024, 18:07
Вітаємо!

Прикро, що у Вас виникло негативне враження про роботу нашого банку. Ми розберемось детальніше у ситуації, що склалася, та неодмінно надамо Вам зворотний зв'язок.

Валерка Котовский
Валерка Котовский
21 ноября 2024, 20:15
Как подать иск на банк через электронный суд расписал у себя в блоге, только так можно заставить банк возобновить вас в банке+ стянуть моральну шкоду+ пеню за неналежне выконання доруч клиента+ пеню за простой фопа. Ну если конечно банк не докажет что блокировка была законной, а это обгрунтовани доказы что ваши операции связаны с легализацией отмыванием или спонсорство терроризма

Главная / Банки Украины 🏦 / ПУМБ 💰 / Отзывы о ПУМБ 📝 / Заблокували ФОП без попереджень