Заблокували рахунки

Вирішив покласти гроші євро, долари, гривні на рахунки. Посміхались, брали. Коли треба було зняти євро, сказали, що два місяці не маю права знімати. Що?!!! Чому не попередили? Потім став конвертувати в гривню і виводити (з обмеженнями по кількості. Заблокували, т.я. попав під моніторинг. Надав пояснення походження коштів. Ось уже більше місяця «ни ответа, ни привета».
ПУМБ
Вітаємо!

Шкодуємо, що у Вас виникло негативне враження про нашу роботу. Ми бажаємо розібратись в ситуації детальніше та все перевірити. Після проведення детальної перевірки неодмінно надамо Вам вичерпну відповідь.

Що стосується термінів для зняття коштів, ми написали Вам у приватні повідомлення для уточнення інформації.
Полезный комментарий
PUMB 18 ноября 2024, 13:25
Вітаємо! Дякуємо за очікування!

Ми перевірили інформацію яку Ви вказали в відгуку та можемо сказати, що, на жаль, Ви не надали повний пакет документів, що підтверджує джерело походження коштів всієї запитуванної суми.

Для зняття обмежень Вам необхідно надати пояснення з підписом, ключі до довідок ОК та додаткові документи, для підтвердження всієї суми запиту.

Вдячні за розуміння!

15 ноября 2024, 16:46
Это о чем речь? Депозиты?
15 ноября 2024, 18:37
Ні. Останнім часом йде слуз, що зелені долари перестануть приймати, от і поклав на валютну карту
15 ноября 2024, 17:34
А як це не давали? Там просто комісія, якщо певний термін вони у вас не пролежали. Безліч разів знімали и ложили кошти і ніхто не тримав їх 2 місяці. Може, в касі не було потрібної вам суми…
15 ноября 2024, 18:34
Отак, спочатку сказали, що віртуальної карти мало, і мені треба отримати пластик, потім під час отримання пластику, менеджер сказала, що 2 місяці я не зможу їх отримати, суму я замовив заздалегідь через чат в телеграмі. Зараз всі гроші заморожені, при тому що заробітня плата теж лягла туди і, навіть на кредитку з дебетової переказати не можу. Підтримка — Мороз
15 ноября 2024, 18:35
І, це не депозит, просто кошти на валютній картці
16 ноября 2024, 11:58
Співчуваю Вам 🙏 а в якому місті це все сталося з Вами?
16 ноября 2024, 20:18
Насчёт поддержки полностью согласна, иногда от этих операторов нервы просто на пределе. Помощи 0. У представителя банка здесь тоже не надейтесь на помощь — будет вечно доказывать , что банк прав и действует по закону, хотя в этом есть огромные сомнения. Лучше проконсультируйтесь с юристом , возможно он подскажет, что делать
16 ноября 2024, 21:42
Как составить иск на банк через электронный суд расписал у себя в блоге это поможет увидеть иск и начать шевелится, по другому банкиры не работают увы.
16 ноября 2024, 21:44
Где пропадал то? в бане или в суде что-то ляпнул и на 15 суток закрыли?
17 ноября 2024, 16:37
Дякую. Буду позиватися до суду
18 ноября 2024, 16:33
И как будет звучать иск?
19 ноября 2024, 17:15
И как будет звучать иск?

Про стягнення відшкодування за невиконання договору про надання послуг.

все пункты прописаны в договоре, только обгрунтована пизозра с доказами может помочь банку выиграть суд) а это нужно задействовать держ органы что банки не делают:)
18 ноября 2024, 13:25
Полезный комментарий
Вітаємо! Дякуємо за очікування!

Вдячні за розуміння!
18 ноября 2024, 13:35
Конкретніше! Чим не підходять документи, які я надав?
18 ноября 2024, 15:30
Документи, що Ви надали було взяті в роботу та оброблені. Проте, для підтвердження всієї запитуваної суми не вистачає повного пакету документів про які Вам було вказано на Вашу ел.пошту
19 ноября 2024, 8:27
Это какие ключи к справкам ок? Эти справки можно получить в Дії. А те ключи , которые на сайте пенсионного фонда вряд-ли можно передавать третьим лицам