Минфин - Курсы валют Украины

Заблокували рахунки

vilkhovy 15 ноября 2024, 16:36
Вирішив покласти гроші євро, долари, гривні на рахунки. Посміхались, брали. Коли треба було зняти євро, сказали, що два місяці не маю права знімати. Що?!!! Чому не попередили? Потім став конвертувати в гривню і виводити (з обмеженнями по кількості. Заблокували, т.я. попав під моніторинг. Надав пояснення походження коштів. Ось уже більше місяця «ни ответа, ни привета».
ПУМБ
PUMB 15 ноября 2024, 17:48
Вітаємо!

Шкодуємо, що у Вас виникло негативне враження про нашу роботу. Ми бажаємо розібратись в ситуації детальніше та все перевірити. Після проведення детальної перевірки неодмінно надамо Вам вичерпну відповідь.

Що стосується термінів для зняття коштів, ми написали Вам у приватні повідомлення для уточнення інформації.
Полезный комментарий
PUMB 18 ноября 2024, 13:25
Вітаємо! Дякуємо за очікування!

Ми перевірили інформацію яку Ви вказали в відгуку та можемо сказати, що, на жаль, Ви не надали повний пакет документів, що підтверджує джерело походження коштів всієї запитуванної суми.

Для зняття обмежень Вам необхідно надати пояснення з підписом, ключі до довідок ОК та додаткові документи, для підтвердження всієї суми запиту.

Вдячні за розуміння!

15 ноября 2024, 16:46
Это о чем речь? Депозиты?
15 ноября 2024, 18:37
Ні. Останнім часом йде слуз, що зелені долари перестануть приймати, от і поклав на валютну карту
15 ноября 2024, 17:34
А як це не давали? Там просто комісія, якщо певний термін вони у вас не пролежали. Безліч разів знімали и ложили кошти і ніхто не тримав їх 2 місяці. Може, в касі не було потрібної вам суми…
15 ноября 2024, 18:34
Отак, спочатку сказали, що віртуальної карти мало, і мені треба отримати пластик, потім під час отримання пластику, менеджер сказала, що 2 місяці я не зможу їх отримати, суму я замовив заздалегідь через чат в телеграмі. Зараз всі гроші заморожені, при тому що заробітня плата теж лягла туди і, навіть на кредитку з дебетової переказати не можу. Підтримка — Мороз
15 ноября 2024, 18:35
І, це не депозит, просто кошти на валютній картці
16 ноября 2024, 11:58
Співчуваю Вам 🙏 а в якому місті це все сталося з Вами?
16 ноября 2024, 20:18
Насчёт поддержки полностью согласна, иногда от этих операторов нервы просто на пределе. Помощи 0. У представителя банка здесь тоже не надейтесь на помощь — будет вечно доказывать , что банк прав и действует по закону, хотя в этом есть огромные сомнения. Лучше проконсультируйтесь с юристом , возможно он подскажет, что делать
16 ноября 2024, 21:42
Как составить иск на банк через электронный суд расписал у себя в блоге это поможет увидеть иск и начать шевелится, по другому банкиры не работают увы.
16 ноября 2024, 21:44
Где пропадал то? в бане или в суде что-то ляпнул и на 15 суток закрыли?
17 ноября 2024, 16:37
Дякую. Буду позиватися до суду
18 ноября 2024, 16:33
И как будет звучать иск?
19 ноября 2024, 17:15
И как будет звучать иск?

Про стягнення відшкодування за невиконання договору про надання послуг.

все пункты прописаны в договоре, только обгрунтована пизозра с доказами может помочь банку выиграть суд) а это нужно задействовать держ органы что банки не делают:)
18 ноября 2024, 13:25
Полезный комментарий
Вітаємо! Дякуємо за очікування!

Вдячні за розуміння!
18 ноября 2024, 13:35
Конкретніше! Чим не підходять документи, які я надав?
18 ноября 2024, 15:30
Документи, що Ви надали було взяті в роботу та оброблені. Проте, для підтвердження всієї запитуваної суми не вистачає повного пакету документів про які Вам було вказано на Вашу ел.пошту
19 ноября 2024, 8:27
Это какие ключи к справкам ок? Эти справки можно получить в Дії. А те ключи , которые на сайте пенсионного фонда вряд-ли можно передавать третьим лицам