Банк утримує кошти клієнтів
- 1 ноября 2024, 18:11
Эм, а как можно было отдать 30к если ты на 100% уверен что они не мошеннические?:)
Подробнее у себя в блоге я расписал как продать криптовалюту и не отмыть деньги мошенникам:
Так же можно подать иск на банк в суд за незаконное удержание без следствий полиции и суда, да и вообще банк может давить в суде что клиент сам согласился отдать 30к и это ты очень зря сделал)
- 1 ноября 2024, 18:15
Розумію, але вже як є)
- 2 ноября 2024, 13:38
Тебе надо было добазарится с банком чтобы тебе дали бумажку с жалобой на такую сумму чтобы ты передал её на бирже и блокнули тому аккаунт за не понятные переводы от 3х лиц и возможно ты бы получил бабки за эти 30к в крипте обратно, а так тупо отдать 30к я хз)
- 1 ноября 2024, 18:15
Публікую, щоб інші люди не потрапили в таку ситуацію.
- 1 ноября 2024, 18:20
До цього всього на рахунку лишились всі мої збереження, наразі я в скрутній ситуації та банк не реагує.
- 2 ноября 2024, 7:01
Или ещё «прикол» от банка — пишут в рекламе кредит до 62 дней. По факту заплатив 28.10 кредиткой, до 30.11 уже надо вернуть деньги. 62 дня ну никак не получается. 33 дня? Банк с приколами
62 дня считается с 1.10, неважно когда был платеж в счет грейса, 2.10 или 28.10 так во всех банках много лет.
А неумеющих правильно торговать криптой банк хлопнул, грамотные криптаны по нескольку битков в день гоняют и все у них в порядке
- 2 ноября 2024, 14:04
Не розумію до чого тут крипта? Річ йде про ситуацію в якій банк утримує кошти, при тому що скарг не надходило, наразі складається враження ніби ПУМБ вигадав гарну схему для збагачення.
Вітаємо! Офіційно вказана інформація, що саме «ДО 62 днів» пільговий період. Тобто, всі операції, що були зроблені з початку і до останнього дня жовтня, потрібно повернути до 30 листопада.
- 2 ноября 2024, 14:11
Звучить досить по хитрому)
Моєму знайомому взагалі навʼязливо пропонували кредит на 70000грн, оператори коли просиш більше не телефонувати переходять в грубу форму спілкування.
- 2 ноября 2024, 15:06
Сейчас представитель напишет ещё одну отписку — типа мы вам написали в сообщения об этом случае, ответьте. А вообще насчёт хитрости согласна — до 62 дней это и 1 день и 30 и 61. 62 дня здесь не бывает
- 4 ноября 2024, 10:43
Советую брать кредит чтобы не получить письмо о разрыве договора и тут или подать в суд и заставить их возобновить отношения или уйти и ждать возврата средств_)
- Недорого Отзывы
- 5 ноября 2024, 11:50
Самый тупой совет по поводу кредита. Разрывают договор и ты должен в течении месяца всё вернуть
- oleksdesigner
- 6 ноября 2024, 13:16
У манобанку розривають договір навіть при наявних кредитах, кредит зобов’язан погасити на протязі 1 місяця, для банкірів навіть ще краще що грошики швидше збили
- 2 ноября 2024, 13:46
С таким подходом банк точно без клиентов точно будет
- 5 ноября 2024, 10:00
А я уже давно писал что банки скоро рухнут кто блокают без причины клиентов:) человек который официально получает выплаты или зп в условиях войны не доверяют банкам и сразу бегут снимать бабки:) А кэш реальный лежит только у арбитражников кто торгует криптой и если они щас таких будут косить то это дефолт для банка и банкротство) а эти долбики не понимают) перейдут в ОЩады где старики работают которые не шарят что такое крипта, уж лучше кормить банк комиссией и быть уверенным что твой кэш не блокнут чем доверять банкам с халявой и получить блок. Я когда на ощаде торговал я тогда не знал про лимиты в 400к мес и наторговал на почти лям и мне блокнули не потому что я лимиты превысил а потому что через меня мошенники отмывали много бабла но сейчас уж на опыте:)
PLN | 9.7 | 10.2 |
Банк заблокував мої особисті кошти, пояснивши це тим, що відправник подав скаргу на платіж і вимагає повернення коштів. Проте, після особистого спілкування з відправником, з’ясувалося, що з його боку жодних скарг не надходило, в чому я переконаний на 100%.
Погодившись повернути суму в розмірі 30,000 грн, я сподівався, що банк одразу ж розблокує рахунок і поверне залишок коштів, як це було обіцяно. Однак цього не відбулося. Крім того, жоден із документів не був завірений підписом чи печаткою банку, а відповідальність за блокування коштів банк брати на себе відмовився.
При цьому дуже важливий момент: банк відмовив у знятті заблокованих коштів на рахунку для повернення відправнику, змусивши мене повернути ці кошти з власної кишені, тоді як кошти для повернення мали б зніматися з заблокованого рахунку.
Прикріплюю документи, на яких видно, що банк зобов’язується розблокувати рахунок після повернення коштів, але одразу після цього почав вимагати підтвердження походження операції, хоча кошти вже повернено.
Складається враження, що банк самостійно ініціює подібні скарги для власної вигоди. Рекомендую звернути увагу на цей факт і бути обережними при виборі цієї фінансової установи.
Шкода, що у Вас виникло негативне враження про нашу роботу. Ми бажаємо розібратись в ситуації детальніше та все перевірити, тому написали Вам у приватні повідомлення для уточнення. Після проведення перевірки неодмінно надамо Вам вичерпну відповідь.
Дякуємо за очікування! Ми провели детальну перевірку та хочемо повідомити, що обмеження з Ваших рахунків були успішно зняті. Також зазначимо, що додатково надіслали Вам листа з відповіддю на електронну пошту.