Минфин - Курсы валют Украины

Банківські працівники Івано -Франківська — шахрайські діі

не засчитана Модерация сайта не подтвердила отзыв
svitlana2006 23 августа 2024, 2:54
Працівники відділень в місті Івано-Франківську на вул. Труша, 4 і на вул.Мельника, 2 вчиняли неправомірні діі з моєю 18-річною донькою, не хотіли видавати безкоштовно фізичну платіжну банківську карту, вимагали 250 грн за видачу банківськоі карти, аж поки дзвінок на гарячу лінію не допоміг вирішити проблему видачі карти безкоштовно, перерва. Коли, я, мама прийшла пізніше, почали мені погрожувати фінмоніторингом і т.п…ніби я не в банк прийшла, а в податкову, нічого, що я клієнт банку давно і з багатотисячним кредитом від даного банку, але погрози продовжувались і що донька може отримувати лиш перекази від мене і мене треба внести в якийсь непонятний список, що тільки зі мною донька може здійснювати фінансові операціі, і навіщо моій доньці карта, якщо вона і так ніде не працює, що це за методи, де ви понабирали тих працівниць… вони що тільки з кол-центру з Дніпра звільнилися? Ну методи іх роботи в банку явно неприйнятні і грубі і відштовхують мене як клієнта, про якісь операціі в цьому банку мож забути, хіба, що користатися кредитами на пільгових умовах і на цьому крапка ((((Доповню, донька зареєструвалась віртуально в додатку Пумб банку і захотіла отримати фізичну платіжну карту, на що їй у 2 відділеннях Івано — Франківська відмовили, поки донька не зателефонувала на гарячу лінію, иі оператор переговорила з працівниками і аж тоді видали Віза карту безкоштовно
ПУМБ
PUMB 23 августа 2024, 9:40
Вітаємо!

Нам прикро, що у Вас виникло негативне враження про роботу нашого банку. Ми бажаємо детальніше розібратись та написали Вам в особисті повідомлення для уточнення деталей. Після цього обов'язково надамо Вам зворотний зв'язок.
Полезный комментарий
PUMB 27 сентября 2024, 14:47
Вітаємо! На жаль, ми так і не отримали від Вас відповідь та уточнюючі дані, які є важливими для перевірки інформації вказаної у відгуку та вирішення питання. Будь ласка, повідомте нас у приватні повідомлення, аби у нас була можливість провести детальну перевірку та надати Вам зворотній зв’язок.
Заздалегідь дякуємо за Вашу відповідь!

2XL
2XL
23 августа 2024, 11:11
По якій причині відгук не зарахований?
Недорого Отзывы
Недорого Отзывы
28 августа 2024, 22:43
А по моему отзыв от 3 лица написан
PUMB
PUMB
27 сентября 2024, 14:47
Полезный комментарий
Заздалегідь дякуємо за Вашу відповідь!

EUR 44 44.6

EUR 44 44.6
Главная / Банки Украины 🏦 / ПУМБ 💰 / Отзывы о ПУМБ 📝 / Банківські працівники Івано -Франківська — шахрайські діі