Блокування картки
- Валерка Котовский
- 2 августа 2024, 16:20
Если вы знаете что у вас суд и провадження) вам xepнут все банки на такую сумму и будете ждать пока дойдут уведомления в эти структуры + они ещё покрутят ваши бабки ну, а чо лишний ± месяц:) если вы знаете что там долг сразу же зп выводите и ничего не держите на банках) вы не в европе живёте) тут никто спешить не будет, а если уж вы не юрист то это долгая процедура
Вітаємо!
З урахуванням режиму банківської таємниці інформація щодо обслуговування клієнтського рахунку не може бути надана в публічний простір. Усю необхідну інформацію, щодо врегулювання ситуації ми надіслали в приватні повідомлення. В свою чергу підкреслюємо, що ми дотримуємось всіх вимог чинного законодавства при наданні банківських послуг.
- Сергій Пащенко
- 20 августа 2024, 10:43
Проблема з блокуванням ще досі існує. 9 серпня закрили виконавче провадження через яке мені заблокували рахунки. В офісі приватного виконавця мені відповіли що ПУМБ розблокує мені рахунок у продовж шести днів (поки лист дійде укрпоштою). На момент 20.08 пішов вже восьмий день але рахунок заблокований. Вчора я дзвонив в офіс приватного виконавця і мені сказали що лист з документами мав би вже прийти. Просто я не знаю на що мені розраховувати, чи розблокують мені рахунок в цьому місяці, чи як. Сподіваюсь що хоч тут ви надасте хоч якусь інформацію, бо з підтримки через банківський додаток ніякого толку немає, вони нічого не знають.
PLN | 9.9 | 10.4 |
Нам дуже шкода, що у Вас виникло негативне враження про роботу нашого банку. Ми розберемось детальніше у даній ситуації та неодмінно надамо Вам зворотній зв'язок.