Нарахували кредит без жодних попереджень
- Володимир Івановський
- 10 июня 2024, 15:41
Це не законно!
Кантора, а не банк
Скажіть будь ласка який може бути кредит коли я не брала його, ніде не працюю офіційно і неповнолітня це як взагалі?
Це не споживчий кредит, це твоя заборгованість перед банком за проведені операції по твоєму рахунку.
дивно коли підлітки вмикають режим старої бабці замість того щоб розібратись в тому що відбулося
- Недорого Отзывы
- 10 июня 2024, 15:45
Пумб безработным не даёт кредит, так что это скорее всего овердрафт
Вітаємо!
Ми провели перевірку та хочемо повідомити, що 09.05.2024р. у нашій системі стався збій при переказі коштів. Саме через це по Вашому картковому рахунку виник технічний овердрафт. Сума заборгованості та нарахованих відсотків була повністю компенсована 10.06.2024р. о 16:25. Перепрошуємо за дану ситуацію та сподіваємось на Ваше розуміння!
EUR | 44 | 44.6 |
PLN | 9.8 | 10.3 |
Нам дуже прикро, що склалася дана ситуація. На жаль, за даними, що Ви надали нам до відгуку, ми не знайшли клієнта нашого банку, але хочемо розібратись в даній ситуації. Написали Вам у приватні повідомлення, для уточнення інформації.