Зникли шаблони
Вітаємо!
Ми перевірили інформацію та виявили, що шаблон було видалено під час технічних робт у нашому застосунку. Наразі, шаблон вже є активним та доступним до використання. Просимо Вас додати шаблон ще раз. Перепрошуємо за тимчасові незручності та сподіваємось на Ваше розуміння!
EUR | 44 | 44.6 |
PLN | 9.8 | 10.3 |
Не біда, набрав підтримку пояснив проблему, не з першого разу але зрозуміли, створили заявку 202405−7543.
За кілька годин телефонують і кажуть надайте нам квитанцію про оплату, коман я платив 13 числа за цю послугу через ваш додатко, зайдіть гляньте там все є, на що мені відповідають ми не бачимо цього ми з відділу скарг, дивненько подумав я.
На тому і завершили, вірніше проблема як була так і залишилась
Нам шкода, що склалася така ситуація. Написали Вам у приватні повідомлення, для уточнення інформації, для здійснення детальної перевірки.