Крадуть гроші з карт (Питання вирішене, 07.12.2023)
- Валерка Котовский
- 16 ноября 2023, 21:33
Просто так счёт не могут взломать
Слитые данные скорее всего были,
Для банка лучше всего иметь симку водафон она легче всего привяз к паспорту, киевстар очень кривые и не сделали толком эту схему чтоб она работала…
Надо вспомнить не вводили ли свои данные на фишинговых сайтах, всегда нужно проверять ссылку соответствует ли она оригиналу сайта банка…
Слитые данные скорее всего были,
- SergeyNina
- 16 ноября 2023, 22:29
Вам нужно было заблокировать оплату в интернете. Это есть в настройках карты
Вітаємо! Дякуємо, що зачекали!
Хочемо повідомити, що кошти, які були списані шахрайським шляхом, уже повернуті на Ваш рахунок.
Для запобігання будь-яких спроб шахрайських дій, ми передбачили відключення інтернет-оплати у застосунку ПУМБ Online: у налаштуванні картки вимкніть інтернет оплату, після цього будь-яка оплата в Інтернеті буде неможлива.
Нам прикро, що дана ситуація викликала у Вас негативні емоції, проте сподіваємося, що у майбутньому Ви будете отримувати лише позитивні враження від користування нашими послугами.
PLN | 9.7 | 10.2 |
О це таке ставлення до клієнтів, банк жодної інформації не надав, що до розгляду моєї справи
Нам шкода, що дана ситуація викликала у Вас негативні емоції. Ми бажаємо розібратися детальніше і просимо надіслати Ваше ПІБ та фінансовий номер телефону у приватні повідомлення. Після проведення внутрішнього розслідування ми обов'язково надамо Вам зворотній зв'язок.