Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Отделение ПУМБ: Борисполь, ул. Киевский шлях, 86-А

Адрес:
Киевская область, Борисполь, ул. Киевский шлях, 86-А
Телефон:
+38 (044) 290-72-90
Время работы:
Пн-Пт: 09:00-18:00, Сб: 10:00-14:00 (касса: Пн-Пт: 09:00-17:30, Сб: 10:00-13:30), без перерыва, Вс: выходной
Отзывы об отделении:

Поделитесь впечатлениями об этом отделении

Чтобы написать отзыв, нужно зарегистрироваться . Регистрация занимает около 30 секунд.
1
16 ноября 2023, 22:26
Отримав від банка ПУМБ пропозицію закрити готівковий кредит по програмі прощення. Перед оплатою уточнив відповідну інформацію на гарячій лінії і у відділенні банку, де мені підтвердили, що таку можливість маю. 27 вересня було внесено повну суму, яка була домовлена з банком (8900 грн) на касі відділення банку. Після оплати мені повідомили, що я всі зобов’язання перед банком виконав та протягом 14 днів кредит буде закрито, а документи про закриття будуть відправлені на мою адресу (повну інформацію я вказав у онлайн формі на сайті банку). З моменту оплати пройшло майже 2 місяці а кредит так і не закрили. Неодноразово звертався на гарячу лінію відділу заборгованості, але там окрім «чекайте» та «Ваша справа в аналітичному відділі» більше нічого не почув. Також після оплати з мене додатково було стягнено кошти в рамках виконавчого провадження по даному кредиту (в жовтні та листопаді). Неодноразово звертався на гарячу лінію відділу заборгованості з приводу цього питання, але що я тільки не почув від представників банку.
Спочатку що кошти повернуть, потім що вони не підлягають поверненню, потім що повернути їх мені має виконавець, потім що кошти не повернуть, бо в мене немає карткового рахунку в банку ПУМБ, потім знову що не підлягають поверненню, потім знову що повернуть, але після того як надішлють мені документи про закриття.
Два рази їздив до відділення банку (за 55 км від дому) але там тільки розводять руками, нібито в них немає взагалі інформації про мій кредит і все чим вони можуть допомогти, так це «звоніть у відділ заборгованості».
В аналітичному відділі, як я вияснив, моя справа з 19 жовтня. Написав скаргу, але відповіді не отримав.
Ні скарги, ні звернення, ні дзвінки, ні поїздки до відділення банку нічим не допомогли.
Комментарии (1)
Ответ банка
ПУМБ
PUMB
17 ноября 2023, 9:41
Вітаємо!

Нам дуже шкода, що у Вас виникло таке враження про роботу нашого банку. Ми бажаємо розібратися у ситуації та все перевірити. Після отримання результатів перевірки ми неодмінно надамо Вам зворотній зв'язок.
1
29 августа 2023, 13:27
Хочу всіх попередити про розвод від ПУМБ. Отримала пропозицію у додатку — отримуйте на картку міжнародні переводи і ми вам виплатимо 200 грн. Якраз мала получити такий перевод, тому вирішила скористатись пропозицією. Винагороду виплатили. Але не 200 грн, а 160, тому що податок 19,5% був утриманий одразу) Наступного дня прийшла в банк і спробувала зняти свій переказ, і опа — виявилось, що зняття переказу Western Union коштує 1% від суми. Якщо б я його отримала у касі без того зарахування, на яке мене заманили винагородою, то було б безкоштовно. Таким чином ПУМБ здер з мене суму, яка навіть не перекрилась тою «винагородою». Не ведіться на пропозиції від ПУМБу.
Комментарии (1)
Ответ банка
ПУМБ
PUMB
29 августа 2023, 15:21
Вітаємо!

Винагорода за участь у викликах підлягає оподаткуванню в сумі 18% податку на доходи фізичних осіб та 1,5% воєнного збору згідно вимог законодавства. Для того, щоб ми перевірили коректність нарахування комісії в касі, просимо надати в особисті повідомлення Ваші ПІБ, фінансовий номер телефону та дату отримання переказу у відділенні. Це дозволить нам перевірити вказану Вами інформацію та надати Вам зворотній зв'язок.
3
15 июля 2023, 12:50
Банк відмовляє у проведенні касових операцій, без надання мобільного телефону. Керівник відділення відмовилась надати документ згідно якого я зобов’язаний надати свій номер телефону. Паспорт громадянина України не дає право на обслуговування в кассі банку! Згоду на використання мого номеру я не давав. Відношення керівника відділення хамське. Дослівно: «якщо не хочете надати свій номер мобільного — ідіть в інший банк. Ми керуємось внутрішніми документами — клієнту їх надавати не зобов’язані». Якщо треба можу надіслати квитанцію про проведення операції.
Комментарии (6)
Ответ банка
ПУМБ
15 июля 2023, 14:54
Вітаємо!

Нам дуже прикро, що сталася така ситуація. Просимо надіслати нам у приватні повідомлення дату та час відвідування відділення банку. Ми неодмінно проведемо внутрішнє розслідування та перевіримо коректність роботи нашого співробітника. Про результати перевірки ми обов'язково надамо Вам зворотній зв'язок!
5 не засчитана
23 января 2023, 19:43
4й рік я з ПУМБ, і за весь цей час найкращих умов серед банків я не знайшла. Я не втрачаю на комісіях при оплаті комуналки, при переказі коштів і поповненні мобільного, а в наш час кожна копійка-це гроші! А ще додатково отримую кешбек, що також є приємною винагородою. Обслуговування у відділеннях легке, зрозуміле- все пояснюють, на все дають відповідь. ДЯКУЮ!
Комментарии (2)
Ответ банка
ПУМБ
24 января 2023, 11:01
Вітаємо!
Дякуємо Вам за відгук! Працюємо для наших клієнтів.
Главная / Банки Украины 🏦 / ПУМБ 💰 / Отделения и банкоматы ПУМБ в Борисполе 🏦 / Отделение ПУМБ: ул. Киевский шлях, 86-А, Борисполь

На странице собрана вся информация про отделение ПУМБ по адресу Борисполь, ул. Киевский шлях, 86-А.  Если вы собираетесь посетить отделения, для того чтобы открыть депозит в  ПУМБ - сравните предварительно ставки по депозитам в банках вашего города. Если же вы собраетесь совершить обмен валют в отделении ПУМБ  расположенном по адресу Борисполь, ул. Киевский шлях, 86-А- конвертер валют поможет вам посчитать на какую сумму вы можете рассчитывать. Нету времени ждать одобрения кредита от банка, а деньги нужны срочно? Оформите кредит онлайн за 5 минут в лучших микрофинансовых организациях Украины.