Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Отделение ПУМБ: Дрогобыч, ул. Филиппа Орлика, 3

Адрес:
Львовская область, Дрогобыч, ул. Филиппа Орлика, 3
Телефон:
+38 (044) 290-72-90
Время работы:
Пн-Пт: 08:30-17:30, без перерыва, Cб: 09:00-14:00, Вс: выходной
Отзывы об отделении:

Без кассового обслуживания

 

 

Поделитесь впечатлениями об этом отделении

Чтобы написать отзыв, нужно зарегистрироваться . Регистрация занимает около 30 секунд.
1
4 апреля 2022, 14:49
Заблокували мою дебетову карту ПУМБ. Почну з того, що доздвониться у цей банк ще та проблема, потрібно поговорити з автовідачем, після чого дзвінок просто обривається і достукатись до оператора це ще той квест. Після того, як вам все-таки вдасться зєднатись, оператор всеодно нічим не можем вам допомогти. Після прохання розблокувати карту, сказали звернутись у відділення. Спробували, піти у відділення до них, але вони виявились закриті, оскільки війна.Сказавши їм про закриті відділення відповіли — тоді нічим не можемо вам допомогти.Тобто, получається у війну, де людям зараз вкрай важко, ми не можемо просто піти в магазин і розплатитись за хліб, чи зняти готівку з банкомату, оскільки відділення не працюють, оператори ігнорують вас, а рахунок і далі заблокований.
НЕ РЕКОМЕНДУЮ ставити власні кошти в цей банк!!! Виберіть більш надійни банк для себе.
Комментарии (1)
Ответ банка
ПУМБ
4 апреля 2022, 16:07
Вітаємо!

Повідомдяємо, що Центр обслуговування клієнтів працює в стандарному режимі.
При дзвінку за номерами гарячої лінії банку автовідповідач повідомляє останню актуальну інформацію і після цього Вас вітає голосовий асистент — Поліна, який пропонує вирішити питання без з'єднання з оператором. Для того, щоб Поліна могла Вас зрозуміти питання потрібно формувати чітко та коротко. Якщо ж ваше озвучене питання не можна вирішити в автоматичному режимі, то Вас з'єднають з оператором.

Щодо робити відділень, то Ви можете ознайомитись на сайті банку: https://about.pumb.ua/map. Перелік працюючих відділень може постійно змінюватись в залежності від ситуації.

Якщо ж у Вас виникали складнощі з додзвоном, наприклад, з'єднання зривалось, будь ласка, просимо уточнити в особисті повідомлення дату дзвінка та номер телефону з якого був дзвінок, щоб ми перевірили інформацію.
1
11 сентября 2021, 14:28
Хотів стати клієнтом цього банку, але мені відмовили в отримані дебетової карточки по закордонному паспорту, хоча за законом України «Про Єдиний державний демографічний реєстр та документи, що підтверджують громадянство України, посвідчують особу чи її спеціальний статус» визначає перелік документів, що посвідчують особу та підтверджують громадянство України, до якого, зокрема, крім паспорта громадянина України, належить паспорт громадянина України для виїзду за кордон. Я пішов і спокійно оформив карточку по закордонному паспорту в іншому банку, який більше цінує клієнтів, а в ПУМБ мінус один клієнт…
Написать комментарий
Ответ банка
ПУМБ
PUMB
11 сентября 2021, 15:05
Вітаємо! Паспорт громадянина України для виїзду за кордон є одним із документів, що дозволяє відкрити в нашому банку дебетний рахунок за умови, що у ньому відсутня відмітка про постійне проживання власника за кордоном, і власник може додатково надати ІПН та довідку про місце реєстрації проживання. Ми бажаємо допомогти Вам розібратися в ситуації, яка склалася, тому просимо надати в особистих повідомленнях Ваші ПІБ, орієнтовні дату та час звернення до відділення і контактний номер для зворотнього зв'язку. Ми розберемося в даному випадку та надамо Вам зворотній зв'язок.
Главная / Банки Украины 🏦 / ПУМБ 💰 / Отделения и банкоматы ПУМБ в Дрогобыче 🏦 / Отделение ПУМБ: ул. Филиппа Орлика, 3, Дрогобыч

На странице собрана вся информация про отделение ПУМБ по адресу Дрогобыч, ул. Филиппа Орлика, 3.  Если вы собираетесь посетить отделения, для того чтобы открыть депозит в  ПУМБ - сравните предварительно ставки по депозитам в банках вашего города. Если же вы собраетесь совершить обмен валют в отделении ПУМБ  расположенном по адресу Дрогобыч, ул. Филиппа Орлика, 3- конвертер валют поможет вам посчитать на какую сумму вы можете рассчитывать. Нету времени ждать одобрения кредита от банка, а деньги нужны срочно? Оформите кредит онлайн за 5 минут в лучших микрофинансовых организациях Украины.