Чому лише електронний договір?

В банку примушують підписувати електронний договір, залишати електронний підпис. Я відмовляюся і вимагаю щоб договір для мене був в паперовому вигляді і підписувати я буду лише на папері. Мені відмовляють в цьому.
Згідно законодавства України я сама можу вибрати в якому вигляді я маю складати договір.
Також не можу отримати переказ коштів на своє імʼя, бо мені їх не видають без електронного підпису.
Чому порушують мої права?
Приватбанк
Вітаємо.
На жаль, за даними вказаними у відгуку, нам не вдалось ідентифікувати вас. Вже звертаємось до вас у особисті повідомлення, для того, аби уточнити деталі та допомогти розібратися в ситуації.

Валерка Котовский
Валерка Котовский
10 мая 2024, 11:04
Это нужно чтобы в ближайшем будущем произошла вспышка на солнце и все цифровые идентификации и вся электронная техника и приборы выйдут из строят и сгорят так человечество бог освободит от цифрового рабства и какой либо идентификации себя как кто либо, для обьединения с природой, надеюсь я понятно пояснил:)
Так же цифровая идентификация является очень удобной и свободной, тебе не нужно стоять часы в очереди в банке чтобы оплатить что-либо или открыть всё будет происходить не выходя из дома.
сейчас даже в суд идти не надо для подания позову, есть электронный суд в кабинет которого ты входишь через идентификацию через дию