Банк спамить та тероризує дзвінками сторонніх осіб
Приват банк, тероризуючи та спамлячи сторонніх людей своїми дзвінками ви порушуєте законодавство, і невже з вами вже ніхто не хоче мати справи та нічого у вас оформляти, що ви до того дійшли, що збираєте невідомо де номера телефонів сторонніх осіб та тероризуєте їх дзвінками з нав’язуванням своїх послуг і не хочете залишити в спокої? Що ви собі дозволяєте і скільки ви будете це продовжувати?
Приносимо вибачення за спричинені незручності.
Йдемо в приватні повідомлення, щоб уточнити інформацію та вирішити питання.
Я полностью согласна с тем, что банк поступает самовольно
У меня тоже списали с карты деньги, кучу справок предоставила исполнителю, но так как указана строчка, что на карту могут поступать любые переводы, исполнителя не устроила и банк сам дал разрешение на списание средств. Средства были списаны — социальные выплаты.
У своїй діяльності банк керується виключно вимогами чинного законодавства України та нормативно-правовими актами Національного банку України, що регулюють відносини в сфері банківської діяльності.
На жаль, в даній ситуації не все залежить від нас. В постанові, що надходить в банк, виконавець повинен чітко вказувати інформацію стосовно накладеного арешту. Це стосується як карток, так і зарахувань. Раніше вам телефонував наш співробітник та надав пояснення.
В даній ситуації, списання коштів з картки передбачено чинним законодавстом України, так як в банк надійшла платіжна вимога.
Просимо вас врегулювати дане питання з виконавчою службою, а ми в свою чергу будемо раді зняти обмеження після відповідного запиту.
Банк завжди готовий до співпраці, основою якої має бути повна відповідність взаємних дій законодавству України.
Позвонила на 3700
Вдячні вам за такі теплі слова. Вікторія, дійсно, дуже любить свою роботу та завжди буде рада допомогти вам знову:)
З повагою, ПриватБанк.
Гарячая линия (3700) сбоит, в критических случаях до оператора не возможно дозвониться
Вибачаємось за таку прикру ситуацію, з якою довелося зіткнутися вашому батьку. Дозвольте зазначити, що в підтримку банку, також, можна звернутися за будь-яким каналом, що вказано на сайті: https://privatbank.ua/
Для перевірки даного випадку, ми написали вам в приватні повідомлення.
Заблокировали карту
Буквально щодня ми стикаємося з різними способами шахрайства по відношенню до наших клієнтів. Нам потрібно розуміти, що операцію здійснює саме клієнт, а не третя особа. Тому важливо надавати точну інформацію для ідентифікації вас як клієнта.
Ми приносимо свої вибачення, що доставили незручності і щиро сподіваємося, що ви ніколи не станете жертвою шахрайства.
Йдемо в приватні повідомлення, щоб уточнити ваші контакти та розглянути ваш випадок більш детально.
Мошенники с Приватбанка
Для проведення оплати на сторонніх сайтах та сервісах, або для прив'язки картки (збереження її для подальших оплат) необхідно, щоб були введені її реквізити, які можуть бути відомі лише власнику. Співробітники банку не володіють інформацією щодо реквізитів карток клієнтів.
В подібній ситуації, відв'язати картку можна в особистому кабінеті даного сайту. Якщо ви не підтверджуєте операцію по картці, за вашим зверненням в підтримку ми можемо сформувати запит на опротестування платежу та направити його в міжнародну платіжну систему.
Ми склали декілька простих правил, що допоможуть вам безпечно проводити оплати в інтернеті — https://privatbank.ua/udobno-bezopasno-pokupki-internet
З повагою, ПриватБанк.
Карты универсальная и для выплат
После переоформления карты для выплат (ситуация была с утерей личных данных) мне сообщили, что оформить можно только с картой универсальной.
На официальном сайте обозначено:
Вместе с Картой для выплат Вы можете получить карту «Универсальная», которая даст Вам возможность пользоваться как собственными деньгами на карте, так и кредитными средствами банка. Карта «Универсальная» как платежный инструмент обладает всеми преимуществами, что и Карта для выплат!
Подчеркиваю МОЖЕТЕ. Здесь не стоит обязательно получаете карту универсальная.
При первом оформлении карты для выплат в банке, в другом отделении я отказалась от получения универсальной карты и мне оформили только для выплат.
Хотелось бы на данный момент видеть открытую информацию или «посилання» на условия того, что при переоформлении карты обязательно вам навязывают универсальную.
Я так и не смогла отказаться от нее.
При закрытии ее по собственному желанию, сотрудник отделения банка сообщила мне, что при следующем оформлении/переоформлении карты вы сможете оформить только карту УНИВЕРСАЛЬНУЮ. Но простите, откуда она знает когда и почему я буду переоформлять карту? Если в случае утери карты/переоформления, как она заявила, я смогу только кредитную оформить, зачем мне пользоваться вашими услугами в таком случае?
Лимит карт на человека считается 3 карты при наличии активных карт или как?
Я закрыла универсальную и имею сейчас только одну новую для выплат.
У вас не правильно как-то сотрудники консультанты информируют клиента. Разобраться я смогла только позвонив на горячую линию и уточнила все там. Оказалось, что на самом деле я имею право отказаться от универсальной карты, если ее не хочу оформлять и в дальнейшем я могу сделать только карту для выплат.
Если я не желаю оформлять кредитную универсальную карту, не важно о каких бы бонусах и привилегиях мне не рассказывали, где на официальном сайте информация про ОБЯЗАТЕЛЬНОЕ оформление этой карты с картой для выплат?
Вибачаємось, що вам довелося зіткнутися з такою ситуацією. Оформлення картки «Універсальної» не є обов'язковою умовою для отримання Картки для виплат.
Описана вами ситуація потребує ретельної перевірки.
Йдемо в приватні повідомлення, щоб уточнити ваш номер телефону.
Заблокировали соц карту
Ми звернулися до вас в приватні повідомлення, щоб уточнити інформацію та розібратися в ситуації детальніше.
Не снимают блокировку
Снимать блокировку не хотят, хотя личность свою я подтвердила.
На данный момент приехать в отделение банка не могу.
Почему мой вопрос не могу решить через специалиста приват24???
Йдемо в приватні повідомлення, щоб уточнити ваші контакти та детальніше розібратися в ситуації.
Заблокувалась картка
Дякуємо вам за відгук!
Навіть коли ви за тисячі кілометрів від домівки — ми поруч і допоможемо вирішити питання:)
Оператор техподдержки Андрей
Вдячні вам за такі теплі слова. Андрій, дійсно, дуже любить свою роботу та завжди буде радий допомогти вам знову:)
Пользователь не предоставил доказательства по запросу администрации сайта, подтверждающих, что он является клиентом или пользовался услугами данного банка.
3 месяца издевательства
Ми піклуємось про кошти наших клієнтів та в деяких випадках, коли система вважає операцію ризиковою, просимо додатково підтвердити її. Фотографування з паспортом чи карткою дозволяє нам розуміти, що операцію здійснює саме клієнт, а не третя особа. До фотографії є певні вимоги, наприклад, щоб фото було чітке та на ньому можна було розпізнати номер картки або ж паспортні дані, що дасть нам змогу виключити ймовірність того, що зображення було підроблено шахраями. Перепрошуємо, якщо наше бажання вберегти ваші кошти доставило незручності.
Ми постійно проводимо модернізацію наших сервісів та організовуємо проведення планових робіт таким чином, щоб вони торкнулися мінімальної кількості клієнтів.
Ми проведемо роботу з фахівцем до якого ви звертались, щоб уникнути подібної ситуації в майбутньому та покращити якість обслуговування. У разі виникнення питань, будь ласка, звертайтесь, будемо раді допомогти.
Робота з оператором
п.с. Радійте життю. Не ображайте операторів:)
Коли б ви не звернулися до нас — ми будемо поруч, можете на нас розраховувати :)
Єдиний банк, з яким можна співпрацювати закордоном
Робимо все і навіть більше, щоб ви отримали найкращий сервіс :)
Оплата частинами
Рішення про збільшення чи зменшення ліміту банк приймає аналізуючи велику кількість факторів, саме тому виділяти один з них було б некоректно, так як кожен має свою вагу і впливає на кінцеве рішення.
Активне користування продуктами банку може позитивно вплинути на суму ліміту в майбутньому.
Безкомпетентность онлайн поддержки
Йдемо до приватних повідомлень, щоб детальніше розібратися в ситуації.
Сребролюбцы
Перевіривши інформацію, можемо зазначити, що списання платежів за страхування та за «Оплатою частинами» відбувається у різні дні. Ознайомитись з даною інформацією ви завжди можете за допомогою Приват24.
Дата списання платежу — це дата оформлення угоди за Оплатою частинами. Якщо договір оформлено в останній день місяця, то регулярний платіж буде списуватись в останній день місяця, в залежності від тривалості поточного місяця.
Керувати датою списання страхового внеску ви завжди можете за допомогою Приват24, пройшовши до меню: «Усі послуги» — «Страховки».
Приватбанк змушує припинити мати з ним діло
Вже займаємось вашим питанням. За результатами додатково зателефонуємо вам.
Також, нами буде перевірено ваше звернення до підтримки та, у разі виявлення порушень, проведено роботу зі співробітником.
Прокоментируйте законность пункта правил Приватбанка. Мало кто дочитывает до конца.
3.7.2.4.1.20. Банк имеет право проводить анализ деятельности Предприятия. В случае выявления Банком Предприятия с регистрацией IP адреса на территории, на которой органы государственной власти временно не осуществляют свои полномочия, оборот которого превысил 500 тыс.грн., или Предприятия, в пользу которого осуществляются платежи с более чем 6 карт в сутки и более 15 карт в месяц с IP адреса с территории, на которой органы государственной власти временно не осуществляют свои полномочия,
такое Предприятие поручает Банку осуществить закрытие своего текущего счета, а также произвести списание денежных средств с текущего счета в пользу Банка.
1. IP адресация и протоколы динамической маршрутизации провайдеров ни каким боком не относятся к клиенту;
2. Клиент банка не проводит идентификацию своих клиентов, а тем более их IP адресов. Даже если бы и захотел, клиент банка не имеет списка описанных выше адресов.
3. Хотелось бы ссылки на основании каких документов банк рисует такие пункты.
4. И к терминологии: в Реестре юр. лиц есть много характеристик предприятия, но такого пункта как IP адрес я не видел.
5. Откуда эти пороговые значения 500тыс., 6 и 15 карт.
6. Не забываем — Приват таки гос. банк и его политика является продолжением политики государства. Не компрометируйте Украину.
Для отримання офіційної відповіді банку за цим питанням ви можете надіслати офіційний запит на електронну адресу: help@pb.ua, або ж на адресу для кореспонденції банку: вул. Набережна Перемоги, 30, м. Дніпро, 49094, Україна.
Оплата частями