Приват банк стає найгіршим банком
Звернулись до вас в приватному повідомленні, щоб допомогти у вирішенні питання.
Единица за то что отказались выдать зарплатную карту бесплатно
Для адептов банка — перевыпускал виртуалки, пластик не получал ни на одну карту (оплачивал на АлиЭкспрессе с купонами).К сожалению работодатель запрещает смену банка поэтому приходится сидеть с Приватом. Заслуженная единица.
Обслуговування та перевипуск карток здійснюється згідно з умовами та правилами надання банківських послуг викладених у відкритому доступі на сайті банку: https://privatbank.ua/terms де також зазначена інформація про умови платного перевипуску.
234. Вартість оформлення миттєвої Картки для виплат — Безкоштовно — за умови, що за останні 365 днів клієнтом оформлено до 6 карток миттєвого випуску (сумарно по всім продуктам); 100.00 грн — за умови, що за останні 365 днів клієнтом оформлено 6 та більше карток миттєвого випуску (сумарно по всім продуктам)
Інтернет-картка — віртуальна картка для купівель в Інтернеті. Тип карток — Visa та Mastercard. Картка миттєвого випуску. https://privatbank.ua/platezhnie-karty/internet-karta
Банк отказался от выдачи новой карты
На даний момент питання розглядається фахівцями та за результатом вам зателефонує співробітник банку.
Контора из 90-х
Когда-то открыли карту «универсальная» и так получилось что по состоянию здоровья не получилось платить! Да от долга никто не отказался и просили реструктуризации, но нет!) банк выбрал другой путь «решения вопросов» разклеяв объявления с моим фото по всему подъезду и столбам унижая честь, достоинство и разглашая персональные данные 😏 от такой государственной банк ПриватБанк.
Желаю вам от всей души чтобы вас продали в руки которые сделают «реформу» чтобы банк соблюдал требованиям НБУ.
ПриватБанк в своїй діяльності керується виключно чинним законодавством та вимогами НБУ. У разі порушення кредитних зобов'язань зі сторони клієнта в першу чергу банк намагається зв'язатись за тими контактами, котрі залишив клієнт при актуалізації даних. Наприклад, зателефонувати на ваш номер телефону з метою нагадування про необхідність виконання вами договірних зобов'язань взятих на себе при отриманні кредиту.
Отличное обслуживание !
Специалистом Демьяненко Инной всё было решено. Молодец))).
Молчанский Андрей.
Дякуємо, що ви з нами :)
Отказали в выдаче карты для выплат
На полочке стоит множество грамот.
Прошу оператора открыть мне карту для выплат и получаю отказ. Говорит что только Универсальную мне откроет. Спрашиваю резонный вопрос — «Раньше ведь можно было» и получаю ответ, что времена меняются. Это как понимать?
Где-то есть ограничение для клиентов какую им открывать карту?
Если бы мне была нужна кредитка — я бы пришел и открыл ее. Мне же нужна была карта для выплат IT фриланса с Payoneer.
Очень разочарован. Пришлось пойти открыть карточку у конкурента Райфайзен.
Йдемо в приватні повідомлення, щоб уточнити ваші контакти та перевірити інформацію за ситуацією.
Приватбанк працює по чорному.
Призначення платежу: оплата за бакдослідження.
Сплачувала у касі. Касир Шостка Валентина Олексіївна.
Гроші за вищезазначену послугу зазвичай повертає мені підприємство де я працюю після надання мною документу з банку.
Але той документ, що мені надала касир не є платіжним документом згідно роз’яснень НБУ:
На підприємстві відмовилися повернути мені гроші за неплатіжним документом — квитанцією 0.0.2159593889.1
Тобто… приватбанк працює, як нелегальні контора з хімчистки одягу чи ларьок з ремонту взуття не видаючи клієнтам легітимні чеки за сплачені послуги, тобто,
Іншими словами, приватбанк
уникає сплати податків.
Біля мого дому на лотках продають овочі та фрукти. Можна розрахуватися безготівково через касовий апарат і одержати фіскальнй чек.
… що відбувається?
У мене два питання до приватбанку:
1).Чому я не отримала платіжний документ у касі вищезазначеного відділення приватбанку і хто у цьому винний?
2). Як владнати питання за рахунок винного та повернути мені мої 156 грн.01 коп. за сплачену послугу та 15 грн за комісію банку, які також, зазвичай, повертає мені підприємство?
17.06.2021. Саламатіна Н.Г.
Банк працює згідно із діючим законодавством України та інструкціями НБУ.
Після здійсненні операції в касі, клієнт ставе підпис на планшеті та співробітник запитує, чи потрібен чек за платежем.
Також, ви можете ознайомитись з інформацією про прибуток банку, з усієї суми якого завжди сплачується податок за посиланням: https://privatbank.ua/news/2021/4/19/1417
Деньги не пришли
Прошу разобраться, где пропали мои деньги!
Звернулись до вас приватним повідомленням для надання консультації за питанням.
Как у ребенка приват банк украл деньги
Йдемо до приватних повідомлень, щоб детальніше розібратися в ситуації.
Звонок на нефинансовый номер с целью мошенничества
Дзвінок для підтвердження авторизації свідчить про те, що номер було введено на сайті Приват24. Ми не можемо обмежити введення номеру, адже це буде означати, що при зміні номеру або пристрою наші клієнти не зможуть увійти до аккаунту.
Якщо ви не проводите операцію, то достатньо її не підтверджувати.
Що стосується запобіжних мір, то з метою забезпечення безпеки ваших платежів в мережі і захисту коштів на рахунках ПриватБанк використовує передові алгоритми моніторингу операцій в режимі он-лайн.
Ваші платежі та операції можуть попадати на додаткову перевірку, що убезпечить від небажаних наслідків.
Сотрудники сами пытаются красть деньги с карт
Не підтверджуйте операцію, якщо ви її не проводите.
На жаль, ми не можемо знати мотивів того хто вводив ваш номер для входу — це може бути як помилка в цифрі, якщо у клієнта схожий номер, так і спроба заволодіння аккаунтом.
Ви можете змінити номер телефону та зняти ознаку номеру як фінансового, щоб убезпечити ваш аккаунт.
Спроба зміни паролю говорить про те, що третя особа не знала його.
З нашої сторони для перевірки інформації щодо розголошення співробітниками Банку банківської таємниці відповідними службами Банку проводяться необхідні заходи, спрямовані на вивчення та аналіз ситуації, всебічне з'ясування всіх обставин, попередження та виявлення внутрішнього шахрайства. Цьому аспекту приділяється значна увага в діяльності банку.
Також нами було перевірено звернення до нашої підтримки. Перепрошуємо за те, що наш співробітник не зміг донести до вас цю інформацію. Нами буде проведено роботу з колегою, щоб надалі а ні ви, а ні інші наші клієнти не стикались з такою ситуацією.
Не забувайте слідувати заходам безпеки. ПриватБанк завжди гарантує збереження ваших коштів, але і ви повинні дбати про безпеку своїх грошей( деталі та рекомендації доступні на сайті https://privatbank.ua/safeness).
Допомога 8000грн
ситуація наступна, при першій заявці на отримання допомоги в 8000грн кошти отримали, при другій ні.
Причина Приватбанк змінив без згоди IBAN рахунок, просто пояснивши що по всіх краіні рахунки міняють!!! дзвонивши в різні державні
органи, зрозумів що переводять стрілки один на одного, буду писати заяви щоб редагували, вказали коректний рахунок!
P.s хто опинився в такій ситуаціі,і знає як діяти напишіть в коментарі, будь ласка.
Йдемо до приватних повідомлень, щоб детальніше розібратися в ситуації.
Термінал «з`їв» 100 $ і не зарахував на картку. Кошти не зарахували!!!
Приват игнорирует нотариальные запросы
Кто сталкивался, стоит ли обратиться с жалобой в Нацбанк либо есть другие способы получить ответ из Приватбанка?
Все материалы есть на руках
Спасибо за оперативное реагирование
Большое спасибо за оперативность, внимание к сигналам клиентов, реагирование и приятный бонус в виде возвращенных средств
оплата частями
Звернувшись до нашої підтримки за офіційними каналами вам зможуть підказати рекомендації для перегляду ліміту.
Все хуже и хуже
Інший цікавий варіант – послуга накопичення «Скарбничка». Вона дає можливість автоматично зараховувати частину коштів на накопичувальний рахунок під час зарахування або витрат коштів за картками. Якщо ці накопичені кошти вам знадобляться – їх можна отримати зі «Скарбнички» в будь-який момент.
Ми використовуємо весь арсенал заходів щодо попередження крадіжок коштів наших клієнтів. Що стосується блокування рахунку, це можливо у разі, якщо при додатковому підтвердженні платежу платник відмовляється від підтвердження особи, або не проходить верифікацію, що наражає на ризик втратити кошти.
Найпаскудніший банк в Україні. Черги, відсутність підтримки.
У відділеннях черги до каси, черги до менеджерів. Зі всіх столів працює один.
Це можливість зняти готівку на касі (за терміналом) торгової точки, попередньо здійснивши купівлю товару чи послуги. Не треба шукати банкомат і чекати в черзі.
Ви можете зняти до 500 грн готівкою під час проведення купівлі за картками Visa та Mastercard незалежно від суми купівлі. https://privatbank.ua/hotivka-na-kasi
Також зняття готівки в банкоматах інших банків проводиться без додаткової комісії.
Не рекомендую
Якщо мама буде користуватись карткою самостійно, вона може замовити доставку картки, зателефонувавши на гарячу лінію, або звернувшись в Чат-онлайн.
Зачисление средств на карту «ключ до рахунку»
В 13:00 позвонил в службу поддержки уточнить, почему так получается. Сказали, что средства с карточного счета зачисляются на расчетный в течение 24ч. Очень странно, но в 2017—2018году это происходило на протяжении 5−15мин и приходило СМС уведомление.
Создаётся впечатление, что с каждым годом ПриватБанк безсовестно использует средства в своих целях до их зачисления на счёт.
Пора менять банк.
Регламент зарахування в деяких випадках може становити до 2 х робочих днів але ми робимо все можливе, для проведення зарахування миттєво.