Давно не было такого
Житомир.Житній,1,відділення «ПриватБанку» в ТЦ.
Ми дуже шкодуємо, що звернення в наше відділення залишило неприємне враження. Для нас дуже важлива клієнтоорієнтованість всіх наших співробітників. Написали вам в приватні повідомлення, щоб уточнити деталі та розібратися в ситуації.
Беспредельное пособничество мошенникам и полное отсутствие системы безопасности для клиентов
Это уже второй несанкционированный вход в мой кабинет приват24. 06.02.2022 года я тоже не смогла открыть свой кабинет приват24, мне также заблокировали вход, по словам менеджера, изменив номер моего финансового телефона на другой, сняв при этом также весь кредитный лимит 50 000 грн, 2700 моих личных денег с универсальной карточки. Объясните пожалуйста, каким образом могло произойти такое за считанные секунды, если я, после того, как мне уже на следующий день возобновили вход и поменяли и в первом и втором случае финансовый телефон на мой, ноя, непосредственный пользователь еще в течении суток не могла войти в свой кабинет, а мошенники моментально все сняли. Как у Вас работает система безопасности, если она вообще существует, если моментально меняется финансовый телефон, снимаются большие суммы за считанные секунды.
В 2014 году у меня произошел еще один инцидент с Приват 24, когда деньги, переведенные на мою карту для выплат были сняты неизвестными лицами в банкоматах, где я никогда не снимала их. Причем, при обращении в службу безопасности Приват банка и их проверке, мне разъяснили, что действительно, лично я не снимала в первом банкомате деньги с карточки, а второй банкомат они не могут проверить, так как он сгорел. Деньги в том случае мне так и не вернули.
Я являюсь абонентом, у которого никогда не было долгов перед банком или каких- нибудь недоразумений. Зачем повышать лимитный кредит до суммы 50 000 без ведома и согласия абонента, а просто постановкой перед фактом, что кредитный лимит повышен. Извините конечно, но я просто вынуждена буду отказаться от услуг банка в виду самовольного проникновения банка в личный кабинет, увеличения кредитных средств без ведома абонента и беспардонного проникновения в кабинет и моментальных смен моего финансового телефона на другие телефонные номера с последующим снятием всех денежных средств Полнейший беспредел!
Описані вами дії доступні лише при наявності доступу до фінансового номеру, пароля від акаунту або ж ПІН коду картки(для відновлення доступу), що відомі лише клієнту власнику картки.
Для проведення розслідування за фактом шахрайства в зазначеній ситуації ми рекомендуємо вам звернутися в правоохоронні органи, які можуть отримати за оформленим, відповідно до чинного законодавства, запитом всю необхідну інформацію.
Зі своєї сторони ми робимо все, щоб вберегти кошти клієнтів від шахраїв та наголошуємо, що клієнт сам також має змогу не дати заволодіти своїми грошима.
Ось тут 👇 є декілька простих, та від того не менш корисних правил, як не стати жертвою шахрайства:
Даже постоянные клиенты для них мусор
Заявку на повернення вже створено. Для опрацювання заявки ми очікуємо результати інкасації пристрою.
Термін опрацювання до 24 годин, в деяких випадках до 14 днів, ми обов'язково повідомимо вам підсумки перевірки в SMS.
Приват не перераховує кошти військослужбовцям
Для того, щоб приват просто не відписував, надаю конкретні дані:
1.кошти були перераховані 22/072022 від вч А4010 (із 04/2022 кошти зараховувалися вчасно)
2.контактна особа ВЧ внятно сказати нічого неможе, посилається на приват, із коментарями, що всі кошти були перераховані 22.07.2022, а Приват із власних міркувань, привласнив кошти, радить телефонувати на 3600… фінансові документи надавати відмовляється, боїться.
3.Прошу надати виписку із 22/07/2022, щодо надходження моїх коштів у Приват і по даний час
4.Із початку служби мною була написана заява на перерахування коштів на Ощад якщо у Привата наявна інформація інша, прошу надати копію.
5.На яких підставах Приват мені не зараховує кошти. Вказати конкретно причини затримки відправленпя коштів на Ощад
6.Я не клієнт Пиивату.
7.Для уточнення мій іпн — 2737815773
8.Я оберігаю Україну не для того, щоб Пииват за моєю спиною крав у мене та моєї сімї мою зарплату.
9. У разі не вирішення мого питання із виплатою зарплати через Ощад звернуся до нбу, військової прокуратури.
10. Які дії були і будуть прийняті для подальшого унеможливлення подібних ситуацій у майбутньому.
У випадку, якщо рахунків в нашому банку немає, а заява на перерахування з/пл в іншому банку, рекомендуємо звертатись до відповідальних осіб вашої ВЧ.
Якщо кошти надіслані в ПриватБанк, надішліть, будь ласка, в приватному повідомленні платіжне доручення, щоб ми могли допомогти розібратись.
Ганьба. Навіть замовлені заздалегідь кошти з грошового переказу у валюті не видають
Написали вам в приватні повідомлення, щоб уточнити контакти отримувача, та детальніше розібратися в ситуації.
Приват присвоїв чужі кощти
Для уточнення:
1.кошти були перераховані 22/072022 від вч а4010 (із 04/2022 кошти зараховувалися вчасно)
2.контактна особа ВЧ внятно сказати нічого неможе, посилається на банк, із коментарями, що всі кошти були перераховані 22.07.2022, а Приват із власних міркувань, привласнив кошти, радить телефонувати на 3600… фінансові документи надавати відмовляється, скоріш за все боїться.
4.Із початку війстковрї служби мною була написана заява на перерахування коштів на монобанк якщо у Привата наявна інформація інша, прошу надати копію.
5.На яких підставах Приват мені не зараховує кошти. Вказати конкретно причини затримки відправленпя коштів на моно
6.Я не клієнт Пиивату.
7.Для уточнення мій іпн 3490809255
8.Я оберігаю Україну не для того, щоб Пииват за моєю спиною крав у мене мою зарплату.
9. У разі не вирішення мого питання із виплатою зарплсти через моно звернуся до нбу, прокуратури.
Овердрафт, а выписку мы задним числом нарисуем.
У виписці у графі «Залишок після операції» відображено загальний баланс картки. Загальний баланс, на відміну від доступного балансу, не відображає зарезервованих на картці сум (Це кошти, які ви були витрачені, але ще не списані банком).
Також зверніть увагу, що операції у виписці відображені у порядку їх авторизації, а не списання. На картці може утворитися мінусовий баланс, якщо раніше здійснювалась оплата на певному сайті та на момент авторизації коштів було достатньо для оплати, але сайт відразу не підтвердив списання зарезервованої суми, тому сума була в доступному балансі і могла бути використана повторно клієнтом. В такій ситуації овердрафт є вимушеною мірою та необхідним механізмом, що дозволяє коректно працювати картковому рахунку та обслуговувати його згідно вимог платіжної системи.
Інформація по овердрафту зазначена в умовах і правилах надання банківських послуг: https://privatbank.ua/terms
Нам дуже шкода, що наша служба підтримки залишила про себе таке враження. Додатково написали вам в приватні повідомлення, щоб уточнити ваші дані та детальніше проаналізувати звернення.
Приват обвинил в мошенничестве и заблокировал карту .
Ваше питання вже розглядають спеціалісти. Ми прагнемо вирішити його у найкоротший термін. Про результати вас одразу повідомлять. Спасибі за розуміння.
Банк принудил к овердрафту
Кто сталкивался с таким и что делать?
На картці може утворитися мінусовий баланс, якщо раніше здійснювалась оплата на певному сайті та на момент авторизації коштів було досить для оплати, але сайт відразу не підтвердив списання зарезервованої суми, тому сума була в доступному балансі і могла бути використана повторно клієнтом. В такій ситуації овердрафт є вимушеною мірою та необхідним механізмом, що дозволяє коректно працювати картковому рахунку та обслуговувати його згідно вимог платіжної системи.
Що стосується оскарження операції, за вашим зверненням була сформована заявка до міжнародної системи.
Регламент розгляду заявки становить до 120 днів з моменту її реєстрації. Ці терміни строго встановлені платіжною системою, щоб у всіх сторін оскарження був час зібрати потрібні документи. І разом з тим, ми докладаємо максимум зусиль, щоб рішення було позитивне для вас.
Заграницей невозможно зайти в Приват24 или приложение
Для входу в Приват24 необхідно мати активний фінансовий телефон, підтверджений за Вами в ПриватБанку. Ви можете встановити інший номер телефону як фінансовий для можливості авторизації в Приват24 через процедуру «Фотоідентифікації» (фото за допомогою веб-камери з паспортом), звернувшись в чат-онлайн через мобільний додаток Приват24 або на сайті https://privatbank.ua/ (кнопка чату справа внизу). Також оператор може допомогти із відновленням/зміною пароля.
Для того, щоб підключити оператора при зверненні до чату, потрібно описати питання та обрати підключення або ж натиснути в формі «немає питання в списку».
Приват, віддай військову з/плату
Доступ к кредитному лимиту ограничен
Тимчасово призупинена можливість користування кредитними коштами.
Таке рішення продиктоване поточною ситуацією, яка є форс-мажорною. Щойно ситуація стабілізується — обмеження буде знято. Ми проінформуємо вас про це додатковим повідомленням.
Ви можете користуватися особистими коштами, якщо у вас немає заборгованості.
Кассир бог отделения.
Наші профільні фахівці проведуть перевірку стосовно зазначеної ситуації, за результатами якої вам зателефонує наш співробітник.
Доступ к кредитному лимиту ограничен.
А ещё очень интересно, куда пропала оттуда небольшая сумма. Потому что на карте находится определенная сумма, ещё часть задолженности, но зато 800+ грн внезапно куда-то делись. Без каких-либо переводов и подобной чепухни.
Йдемо в приватні повідомлення, щоб уточнити інформацію та детальніше розглянути ваш випадок.
Пользователь не предоставил доказательства по запросу администрации сайта, подтверждающие, что он является клиентом или пользовался услугами данного банка
Заграницей в приложение зайти нереально!
Банк надає можливість увійти в Привати24 різними способами. Якщо у вас відсутній мобільний зв'язок, то зачекайте при вході доки система запропонує обрати інший спосіб. Якщо при цьому у вас виникають складності, то наші колеги в чаті з радістю допоможуть вирішити питання та увійти в акаунт.
Напишіть, будь ласка, нам в приватні повідомлення ваш номер телефону, щоб ми змогли перевірити надану вам консультацію в підтримці.
Спасибо за поздравление с Днем Державності!
Такое уведомление, вместе с блокировкой кредитных средств, сегодня пришло многим моим знакомым.
Кредитным лимитом (который в феврале сильно урезали), пользовался очень осмотрительно, в основном для оплаты коммуналки, платежи вносил вовремя. На сегодняшний день долга не было.
Не нужно рассказывать тут про особые алгоритмы для установления кредитного лимита. Такое отношение сейчас ко многим жителям прифронтовых регионов.
На кредитный лимит многие рассчитывают в сложных ситуациях, и очень неприятно, когда государственный банк, поздравляя с Днём Государственности и заявляя о единстве и прочем, безосновательно высказывает в недоверии своим клиентам.
Тимчасово призупинена можливість користування кредитними коштами.
Таке рішення продиктоване поточною ситуацією, яка є форс-мажорною. Щойно ситуація стабілізується — обмеження буде знято. Ми проінформуємо Вас про це додатковим повідомленням.
Ви можете користуватися особистими коштами, якщо у вас немає заборгованості.
Приватбанк перевыпуск карту — сразу звонок от мошенников!
Не успел дойти до дома — как звонят мошенники, говорят что вы получили карту какие-то там проблемы продиктуйте им данные. Послал их *** …
Но почему Приватбанк слил мои данные 3 м лицам?
Я карту еще нигде не использовал, даже в банкомат не вставлял — она после получения лежит у меня в кошельке, а мои данные слили мошенникам!
После получения не прошло и часа как данные мои Приват слил подшконарным зекам! Как такое может быть в правовом государстве?
Звонили шахраи с номера 0992321957
Оставил заявку в Водафон 28,07,2022 (около 11:00) — по поводу мошенничества.
На 3700 поддержка приватбанка, 58 минут не отвечает, слушаю музыку — все операторы заняты…
Сливать личные данные ФИО + данные карты вы можете, а как дождаться поддержки и заявить о мошеничестве — нет сиди часами на линии, у тебя все деньги уведут пока дождешься их реакции.
Банк не передає дані третім особам.
«ПриватБанк» є банком, який сумлінно та точно дотримується вимог чинного законодавства України.
Ми дотримуємось політки нульової терпимості до шахрайства.
Для перевірки інформації щодо розголошення співробітниками Банку банківської таємниці, відповідними фахівцями Банку проводиться ряд дій, спрямованих на вивчення та аналіз ситуації, всебічного з'ясування всіх обставин. У випадку підтвердження такої інформації, до відповідного співробітника Банку, який допустив порушення, будуть прийняті заходи реагування, які передбачені внутрішніми положеннями Банку. Хочемо наголосити, що ми високо цінуємо вашу довіру та вибір АТ КБ «ПриватБанк» для здійснення банківських операцій.
В даному разі, відгук щодо надання банком даних третім особам є не більше, ніж припущенням.
Приватбанк перечислил деньги неизвестно куда
Обычно сразу на сайте Алиэкспресс было видно что платёж проверяется. После — платёж получен.
В этот раз Приват банк деньги с карты снял, но на Алиэкспресс они не пришли…
На странице где карта в Приват 24 написано — оплата Алиэкспресс, больше ничего. ни указания интернет магазина.ни квитанции.
Связался с Приват — утверждают деньги мы отправили.
В архиве платежей этого платежа НЕТ!!!
Поддержка Алиэкспресс пишет что платёж не получен.
Оператор Приватбанка говорит что квитанцию по интернет платежу они не дают… КАК так ???
Где расчётный счёт куда перечислены мои деньги???
Оператор Приват банка дал только выписку где написано о снятии средств.
Что интересно — в графе Оплата в Интернете- стоит 0
В графе ИНШЕ — указан мой платёж…
Так где мои деньги???
Если на сайте pb/ua ввожу номер трансакции что дал приват банк в выписке — всё время выбивает ошибку.
Где мои деньги???
За потраченное мной время и нервы мне Приват банк обязан платить компенсацию.
Если это банк.а не помойка.
Жду ответ если там остались адекватные люди в персонале.
Без уважения.
Варто розрізняти оплату в Приват24 та оплату на сторонніх сайтах.
В архіві відображаються ті платежі, що ви проводили через сервіс банку.
В даному випадку, оплата була проведена на сайті, де ви вказали реквізити картки. Вам було надано чек по цій операції для її підтвердження. Квитанцію ж ви можете отримати в сервісі, де проводилась оплата.
Банк виконав ваше дистанційне доручення щодо оплати на сайті, де ви вказали реквізити картки та підтвердили операцію.
З боку банку є змога оскаржити платіж, згідно правил міжнародних платіжних систем, якщо за даною оплатою виникла спірна ситуація.
Якщо у вас виникли питання, то ми радо допоможемо вам розібратись в приватних повідомленнях.
Обслуговування м.Чортків
Звати Олександра.м.Чортків.
Сьогодні була у відділенні банку.Там твориться жах:" Привела маму, щоб відкрити їй картку.Працює один менеджер.Це 13.40.
Друга пішла в центр на обід.
Одна обслуговує: відкриття карток рахунки, але сьогодні багато людей із заявами про допомогу.Що твориться жах.Людец уйма.Черга аж на вулиці.Основна частина пенсіонери, які стоять годинами, нічого не розуміють.Ніхтотнічого не пояснює.Вони, як замучена, не розуміючи маса людей.
Невже не може обслуговувати, хоч би два менеджера, не кажу вже про три.Про відношення менеджерів, це взагалі окрема тема Розберіться, наведіть порядок.Я, як клієнт банку розчарована, це м’ягко сказано
Приносимо вибачення за те, що ви та ваша мама відчули незручності, пов'язані з чергою.
Банк щодня працює над тим, щоб ваше обслуговування у відділенні відбувалося швидко і якісно. На нашому сайті https://privatbank.ua/map ви можете знайти інформацію щодо завантаженості по будь-якому відділенню, що значно допоможе вам розрахувати та заощадити час.
З повагою, ПриватБанк.