USD | 41 | 41.6 |
Найжахливіший банк. Блокування.
Користувався їм багато років, але раптом всі мої картки були заблоковані. Звісно причини блокування ніхто не повідомив. На мій дзвінок відповили: «Чекайте 7 днів, ми Вас повідомим». Наступного дня мені заблокували вхід у Приват24. А ще за день зателефонували, та сказали, що банк розриває співпрацю зі мною, та мені потрібно прийти у відділення банку та написати заяву. На питання, чи можливо поновлення співпраці, та розблокування карток, відповідь — НІ.
Тобто Банк собі щось вигадав, і тому картки заблоковані, співпраця розірвана, причини ніхто не повідомляє, ніяких пояснень від мене нікому не потрібно. При цьму картки були заблоковані після вхідного платежу на мою картку у сумі 1280 грн. Всього вхідних платежів на картку за місяць було 4 або 5.
Банк вважає платіж на 1280 грн проявом тероризму або ухилянням від податків? Ви не розуміете, що люди можуть допомагати одне одному, або давати у борг? Ви не вважаете необхідним запитати у клієнта, якщо Вам щось не сподобалось?
Нікому не раджу цей банк (у лапках). Особливо ні в якому разі не ложить гроші на депозит. Бо при розірванні банком співпраці, всі Ваші відсотки будуть анульовані. А для розірвання співпраці ПриваБанку не потрібно майже ніяких причин.
ПриватБанк працює виключно в рамках чинного законодавства та нормативно-правовими актами Національного банку України, що регулюють відносини в сфері банківської діяльності.
Всі заходи здійснюються відповідно до внутрішніх процедур і відповідають вимогам, які стосуються безпеки та дотримання правил фінансового моніторингу в Україні.
Банк як суб’єкт первинного фінансового моніторингу зобов’язаний вживати заходів, покликаних запобігати та протидіяти легалізації доходів, одержаних злочинним шляхом; фінансуванню тероризму та розповсюдження зброї масового знищення.
Наразі, ваше обслуговування обмежене. При розірванні ділових відношень надається можливість переказу залишків до іншого банку.
Для перерахування ваших коштів на рахунках, вам або вашому представнику необхідно звернутись до будь-якого відділення банку, маючи при собі:
● документи, що посвідчують особу;
● документ, що засвідчує реєстрацію у Державному реєстрі фізичних осіб — платників податків та містить реєстраційний номер облікової картки платника податків України;
● заяву про перерахування залишків коштів.
Заблокували рахунки, розірвали договір без пояснення причин
Клієнт банку напевно років 30 вже.
Виводжу іноді з бінансу заощадження кілька тисяч доларів на місяць невеликими платежами p2p.
Не міняла, величезних сум не проганяю.
І ось одного чудового дня я не зміг зайти в додаток.
При дзвінку на 3700 робот чемно сказав, що банком прийнято рішення розірвати зі мною договір, і мені слід з’явитися до відділення написати заяву на переказ коштів до іншого банку.
Невелике лихо, благо є інші банки.
Але шановні, ви так зовсім без клієнтів залишитеся.
На жаль, за даними, вказаними у відгуку, нам не вдалось ідентифікувати вас, як клієнта Банку. Вже звертаємось до вас у особисті повідомлення, для того, аби уточнити ваш контактний номер телефону та деталі ситуації.
Неадекватна служба підтримки Liqpay
monitoringmerchant@privatbank.ua — працюють неадеквати
Наші спеціалісти вже перевіряють інформацію та розбираються в ситуації, за результатами розгляду якої з вами додатково зв'яжуться. Вибачте за створені незручності.
Помічник Яна не допомагає, а тільки заважає
Приватбанк, ваш віртуальний помічник «Яна» не допомагає, а тільки заважає вирішити проблему.По-різному переформульовую для «Яни» запит за ключовими словами, але розуміє вона через раз.Будь ласка, дозвольте переключати на живого менеджера швидше.А потреба поговорити з живим працівником інколи буває дуже нагальна.
Із- за «Яни» виникає бажання взагалі не працювати з Приватбанком
Також вчора так і не дочекалась зв’язку з менеджером (в очікуванні 25 хв), є скрін екрана дзвінка
Яна віртуальний помічник, котрий допомагає з'єднатись з потрібним оператором і це дозволяє максимально скоротити час очікування. У разі виникнення непорозумінь, для з'єднання з оператором достатньо перефразувати питання. Також варто не забувати, що ви завжди можете звернутися в наш чат на офіційному сайті банку pb.ua/chat або з мобільного застосунку. Вибачте за створені незручності!
Вимкнули світло в банкоматі
Наші спеціалісти вже перевіряють інформацію та розбираються в ситуації, за результатами розгляду якої додатково Вас проінформуємо в особисті повідомлення. Вибачте за створені незручності.
Блокування всіх рахунків за кордоном, або як ПриватБанк кидає своїх клієнтів
Чи може бути це блокування пов’язано з тим, що я прийняла оплату через p2p від 3-ї особи на Binance? Я можу надати докази переводу та листування на біржі, а також докази легальності усіх операцій по моїх картках, щоб сприяти скорішому розблокуванню та скасуванню помилкового рішення.
Пишу Вам четвертий лист, тепер вже і на Мінфін з проханням пояснити причину блокування моїх рахунків. Я ні в кого ніколи нічого не взяла, нікого не скривдила, не обманула. Я прошу посприяти роботі мого персонального менеджера (067−569−49−22), яка не змогла через мій фінансовий номер увійти в систему банку. Так не буває, щоб установа не реагувала на листи та повністю ігнорувала людину.
Не можна добитися ні від служби підтримки, ні від кого — конкретного, а не формального пояснення причини блокування і про що я повинна пояснити чи що зробити для розблокування. Я не розумію, що від мене вимагається конкретно. Я не вчиняла нічого протиправного. У попередніх листах я писала про стан моїх справ, ми ні в кого нічого не просимо, просто відновлення права користуватися своїми коштами. В чужому краю, старі батьки 80 річного віку, які потребують постійного догляду, Ви просто неначе насміхаєтеся. В перші місяці я мушу тут за якісь кошти зняти квартиру і вчинився ваший блок карток. Я не розумію причини такого знущання. Прошу допомоги. Сподіваюся на Вашу відповідь. Всі мої листи на Ваші адреси було надіслано згідно з правилами, вони підписані цифровим підписом, але з вашої сторони всеодно ігнорування та стандартні відписки менджерів.
● заяву про перерахування залишків коштів.
Як ПриватБанк не вирішує проблеми, а створює
Перевипуск пластикової картки
Дуже дуже дякую!!!
Працюйте та процвітайте 🖖🇺🇦🙏🇺🇦
Слава Україні!!!
P. S.: Ота європейська паперова бюрократія — тихесенько покурює десь у куточку на тлі Української діджіталізації (якщо я правильно висловилась, але ви зрозуміли, егеж?)
Ваш відгук – це найкращий доказ успіху нашої команди. Коли б ви не звернулися до нас — ми будемо поруч і з радістю допоможемо, можете на нас розраховувати!
Банкомат ПриватБанку не видав грощі
Перепрошуємо за незручності.
На даний момент заявка на повернення коштів в роботі. Очікується проведення та звірка результатів інкасації, що дозволить нам впевнитись в тому, що кошти не були видані та визначити їх суму. Ми завжди прикладаємо максимум зусиль, щоб якомога швидше опрацювати заявку та за наявності збою в банкоматі повернути кошти. За результатом обробки заявки ми додатково вас повідомимо.
Відмова в обслуговуванні та утримання коштів
На жаль, при аналізі операцій були виявлені надходження на картку, які платник не підтвердив. З боку банку була проведена робота і запропоновані варіанти врегулювання питання.
На жаль, наразі між Вами і банком обмежена співпраця в зв´язку з рухом коштів на картці, що мали шахрайський характер.
Переглянути дане рішення можливо за рішенням суду.
Шахрайські дії
Близько 15 години мені на телефон прийшло сповіщення, що мої картки заблоковані.Оскільки наразі я перебуваю на території Іспанії, в мене стоїть іспанська сім картка.Після отримання даного сповіщення я вставила сім карту Київстар зі своїм номером, але виявилося що отримувати дзвінки і смс я не можу, хоча телефон бачив сім.
Я звернулося по допомогу до оператора Приват банку.Оскільки шахраї змінили усі мої пороті, зайти не виходило.Згодом вдалося на короткий час отримати доступ до застосунку.Тоді і виявилося, що кошти вкрадені.
Шахраї зробили віртуальну картку від мого імені і з моєї валютної карти було переведено 9999$ на цю віртуальну карту.
Потім із цієї віртуальної карти вони знов перевели кошти на мою вже гривневу карту, а тоді із неї почали частками відправляти гроші на свої картки.
Перевод грошей розпочався о 15.42.
Останній раз коли я користувалася картою це 31.07.2024 близько 11 ранку у магазині Muller, списали приблизно 5€.
Більше ніяких оплат картами я не робила.
Карти не губила,інформацію щодо карт не передавала нікому, за посиланнями не переходила.
Банк оповістили про шахрайські дії, але банк відмовляється щось робити.В мене сповіщення про блокування карток прийшло раніше, аніж шахраї вкрали всі гроші.В той чай коли я спілкувалася з оператором, шахраї крали, невже це незрозуміло, якщо я не можу зайти до застосунку і в той же час роблять переводи грошей, то відбувається щось незаконне.
Прошу Приват банк розібратися в даній ситуації і відшкодувати мені цю крадіжку.
Б
Нам дуже прикро, що виникла така ситуація. Виходячи з описаної ситуації, попри все бажання захистити та вберегти своїх клієнтів від шахраїв, Банк обмежений у своїх можливостях. Пошук і затримання зловмисників, разом із проведенням розслідувань за випадками шахрайства є обов'язком правоохоронних органів та згідно із законодавством, знаходяться поза юрисдикцією банку. Водночас зауважимо, що правоохоронці можуть отримати всю необхідну інформацію за оформленим, відповідно до чинного законодавства, запитом. Ми завжди радимо клієнтам бути уважними та слідувати простим правилам. В деяких ситуаціях, на жаль, клієнти випадково потрапляють на гачок шахраїв та щоб такого не сталось ми розмістили на нашому сайті декілька дієвих порад:
Разрыв обслуживание без уточнения причин.
Деньги не возвращают.
Не рекомендую, как и до войны беспределили так и продолжают.
Дякую за роботу кастору в м. Марганець
Дякуємо за відгук. Ми обов’язково передамо співробітниці ваші слова. Задоволений клієнт — найкраща мотивація!
Приватбанк разорвал договор и отказал в обслуживании
Никогда никаких проблем не было.
На днях захожу в банк и там выкинуло с приложения. Пароль забыл, нужно было восстановить чего не дал приват. «Операция операция отклонена, наберите 3700».
Начинаю звонить и слышу что мы решили расторгнуть договор с вами и вы больше не клиент банка. На каких осонованиях, ответа нет.
Деньги были выведены с фопа с которых уже уплачен налог!!! То есть, что им не понравилось в транзакции, когда я перевела деньги на карту человеку, когда деньги заработаны честно и уже налогообложены??? О каком отмывании и незаконном владении идет речь?
В отделении на вопрос как и почему вообще такое произошло ответ — я не знаю, банк решил.
Решил банк или робот, который не дал войти в кабинет???
Как гос.банк может вести себя так без какого-либо предупреждения о таких своих действиях?
Не нужно ли было убедиться в том что деньги законные? Что куда хочу туда и отправляю??? Что за бред. Деньги заработал, налог оплатил, но пользоваться нельзя, потому что мы так решили.
Ганьба приват
Рубанули, заблокували к монахам мене…
Номер фінансовий, на який воно самі ж і дзвонили, вже не фінансовий…
У вас з розумом усе в порядку?
Тепер я повинен шукати відділення, котрого нема поруч, фото селфі з паспортом не робиться бо сайт такий же як і їхробітникі!
Жах, за кого воюємо?
Вибачте за незручності. Будь-яка операція, який проводиться з карткою ПриватБанку, може проходити додаткову перевірку в службі безпеки. Служба безпеки приймає рішення, надавати дозвіл на проведення або ні. Операцію розцінили, як високоризикову. За якими критеріями проводяться перевірки — не повідомляється, щоб уникнути можливості обійти ці обмеження. На головному сайті банку https://conditions-and-rules.privatbank.ua/main/view-content-75/?lang=uk, в умовах та правилах зазначено: 2.1.4.4.2. Клієнт дає свою згоду, що Банк може блокувати можливість користування Картки при здійсненні ризиковості операцій, а так само на підставі внутрішніх процедур Банку та операційних правил міжнародних платіжних систем.
Підтвердити номер телефону можливо при зверненні у підтримку банку, при цьому потрібно мати ідентифікуючий документ та доступ до камери.
Для вирішення цього питання рекомендуємо Вам перейти в чат з нами в мобільному додатку Приват24 або за посиланням https://next.privat24.ua/.
Приватбанк
Переглянути дане рішення можливо за рішенням суду.
Шахрай з ОЛХ 0981236692 Миронов .Д.А моно банк: 4441114416615456
Відповідну картку відкрито не у ПриватБанку. У разі спроби здійснення щодо вас шахрайських дій, рекомендуємо звертатися до банку емітента та до правоохоронних органів.
В котрий раз термінал зʼїв гроші і не зарахував їх на рахунок
В мене питання — це нормально? Ось так просто недораховувати 3 тисячі? Це вже шахрайство! Термінал розташован в торговому центрі. Є купа камер, не кажучи про камери на самому терміналі. На них же видно, що положив пачечку з 27 купюр, або ж майже 60? Навіщо такі термінали, які недораховують, а співробітники розводять руками? Це настільки нагла крадіжка, що просто немає слів,
Не раджу користуватися їх терміналами, не раджу взагалі ПРИВАТ, хоча сама їх клієнт вже багато років і бізнес рахунок теж там. Але наразі займаюся перекиданням всіх коштів до ПУМБ
Ваше питання вже розглядають наші спеціалісти. Ми прагнемо вирішити його у найкоротший термін. Про результати Вас одразу повідомлять.
Дуже розчарований випадком
Приходив сьогодні до банку через два роки так як банк потрібен для роботи з рахунком ФОП, мені до сих пір кажуть що я заблокований та щоб я покращував та відновлював стосунки з банком.ЯК ЦЕ ЗРОБИТИ!!! ЯКЩО Я ТЕЛЕФОНУЮ НА ГАРЯЧУ ЛІНІЮ, А МЕНІ КАЖУТЬ ЩО Я ЗАБЛОКОВАНИЙ.
Напис