Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Отделение Приватбанка: Николаев, ул. Озерная, 13/2

Адрес:
Николаев, ул. Озерная, 13/2
Телефон:
3700
Время работы:
Пн-Пт: 08:30-17:30, перерыв кассы: 13:00 - 14:00, Сб-Вс: выходной
Отзывы об отделении:

Поделитесь впечатлениями об этом отделении

Чтобы написать отзыв, нужно зарегистрироваться . Регистрация занимает около 30 секунд.
5
19 октября 2022, 8:24
Під час проведення оплати комунальних послуг сталося несанкціоноване переведення коштів з моєї картки на картку невідомої мені особи. Хоч на телефоний запит від банку про підтвердження переводу я відмовила у переводі коштів, списання з моєї картки на картку невідомої мені особи все-таки здійснилося. Я звернулася за порадою до завідуючої відділенням № 5 ПриватБанку м. Миколаєва Олени Георгіївни, яка детально роз’яснила мені, що треба робити в такому випадку. Я звернулася до служби 3700 та у Кіберполіцію України. Хочу виразити щиру подяку за оперативну та ефективну роботу цих служб. Кошти були повернуті протягом однієї доби, що ще раз підтверджує надійність ПриватБанку та правоохоронних органів України.
Комментарии (5)
Ответ банка
Приватбанк
19 октября 2022, 9:30
Доброго ранку!
Завжди раді прийти на допомогу. Дякуємо, що ви з нами :)
1
17 декабря 2019, 14:55
Очень медленно.Проторчал 3 часа в душном помещении, в котором даже нет общественного туалета.Кассир все время на техническом перерыве.Возле терминалов также очереди.Персонал особого рвения не проявляет.Клиенты разворачиваются в другие банки.
Комментарии (1)
Ответ банка
Приватбанк
17 декабря 2019, 15:36
Добрий день!
Нам дуже шкода, що ця ситуація завдала Вам незручностей.
Хочемо звернути Вашу увагу, що більшість платежів Ви можете провести без відвідування відділення. У банку доступний функціонал дистанційної оплати за більшістю функцій — це допоможе Вам ефективно використовувати свій час і при цьому буде потрібно мінімум зусиль для виконання потрібної Вам операції. Що стосується черги, то ми зі свого боку проводимо постійне навчання персоналу. На жаль, Ваше звернення до відділення збіглося з піком клієнтського візиту, з цієї причини обслуговування зайняло більше часу.

На странице собрана вся информация про отделение Приватбанка по адресу Николаев, ул. Озерная, 13/2.  Если вы собираетесь посетить отделения, для того чтобы открыть депозит в  Приватбанке - сравните предварительно ставки по депозитам в банках вашего города. Если же вы собраетесь совершить обмен валют в отделении Приватбанка  расположенном по адресу Николаев, ул. Озерная, 13/2- конвертер валют поможет вам посчитать на какую сумму вы можете рассчитывать. Нету времени ждать одобрения кредита от банка, а деньги нужны срочно? Оформите кредит онлайн за 5 минут в лучших микрофинансовых организациях Украины.