Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Отделение Приватбанка: Сколе, ул. Данилы Галицкого, 7

Адрес:
Львовская область, Сколе, ул. Данилы Галицкого, 7
Телефон:
3700
Время работы:
Пн-Пт: 09:00-18:00, (касса: 09:00-17:15, перерыв: 13:00-13:15), Сб-Вс: выходной
Отзывы об отделении:

Дежурное отделение Приватбанка, которое оборудовано системами непрерывного питания и работает в условиях длительного отключения электричества.

Поделитесь впечатлениями об этом отделении

Чтобы написать отзыв, нужно зарегистрироваться . Регистрация занимает около 30 секунд.
1
27 ноября 2020, 22:47
Моє підприємство займається міжнародними перевезеннями вантажів, відповідно маємо валютні надходження, евро доллар вирішили для розвитку зайнятись імпортом авто з америки привезли і розмитнили вже більше десятка авто всі оплати офіційні без всяких махінацій все документально підтверджено і от 24.11 зробив свіфт на наступний куплений на аукціоні автомобіль гроші не пішли так званий фінмоніторинг «запідозрив» ризиковану операцію попросили надати підтверджуючі документи — надав документи + пояснення, мало попросили ще — додав ще документи + пояснення. Сьогодні, пятницю вечером мене повідомили, що ваш платіж заблоковано, ну типу ідіть у *** , Ще раз — мій валютний рахунок, МОЇ кошти на ньому, дві сторінки писаних пояснень, куча підтверджуючих документів??? А ви кажете північна корея, АГА! До понеділка мені аукціон нарахує 150 $ за невчасну оплату лоту (по 50 $ доба ), а потім за стоянку добавлять!!! І того десь на 500 $ планую попасти. З понеділка буду закривати всі рахунки в приватбанку і всім раджу робити та само якщо хочете спокійно бізнес робити!!!
Комментарии (4)
Ответ банка
Приватбанк
28 ноября 2020, 11:42
Ваше питання вже розглядають спеціалісти. Ми прагнемо вирішити його у найкоротший термін. Про результати вас одразу повідомлять. Спасибі за розуміння.
3
30 марта 2020, 14:50
Сьогодні спробувала обміняти у Сколівському відділенні банку 200 євро, отримала відмову, мотивували що немає готівки. Хоча за час неуспішних спроб додзвонитись до оператора касир готівку видавала!!! При тому під самим відділенням банку «валютчики» обмінюють валюту по суттєво нижчому курсу, і несуть на обмін у цей же банк. Чому у даному відділенні обмін валют працює вибірково???
Комментарии (1)
Ответ банка
Приватбанк
30 марта 2020, 15:51
Добрий день!
Ваше питання вже розглядають спеціалісти. Ми прагнемо вирішити його у найкоротший термін. Про результати Вас одразу повідомлять.
2
27 августа 2018, 11:15
Всього одна людина обслуговує відділення, так що чекати на те, щоб оформити карточку потрібно годинами
Комментарии (5)
Главная / Банки Украины 🏦 / Приватбанк 💰 / Отделения и банкоматы Приватбанка в Сколе 🏦 / Отделение Приватбанк: ул. Данилы Галицкого, 7, Сколе

На странице собрана вся информация про отделение Приватбанка по адресу Сколе, ул. Данилы Галицкого, 7.  Если вы собираетесь посетить отделения, для того чтобы открыть депозит в  Приватбанке - сравните предварительно ставки по депозитам в банках вашего города. Если же вы собраетесь совершить обмен валют в отделении Приватбанка  расположенном по адресу Сколе, ул. Данилы Галицкого, 7- конвертер валют поможет вам посчитать на какую сумму вы можете рассчитывать. Нету времени ждать одобрения кредита от банка, а деньги нужны срочно? Оформите кредит онлайн за 5 минут в лучших микрофинансовых организациях Украины.