Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Отделение Приватбанка: Каменское, пр-т Свободы, 43

Адрес:
Днепропетровская область, Каменское, пр-т Свободы, 43
Телефон:
3700
Время работы:
Пн-Пт: 08:30-17:30, без перерыва, Сб-Вс: выходной
Отзывы об отделении:

Дежурное отделение Приватбанка, которое оборудовано системами непрерывного питания и работает в условиях длительного отключения электричества.

Поделитесь впечатлениями об этом отделении

Чтобы написать отзыв, нужно зарегистрироваться . Регистрация занимает около 30 секунд.
5
7 августа 2023, 13:19
У чаті кожного разу надають нові пояснення, у відділенні кажуть не мають повноважень. Кошти перерахувала на розподільчий рахунок банку, куди ділися з нього — невідомо. Одного разу в чаті відповіли що повернулися мені, хоча насправді ні.
Написать комментарий
Ответ банка
Приватбанк
8 августа 2023, 10:04
Вітаємо.
На жаль, ми не змогли зв'язатись з вами за залишеною раніше заявкою.
За зверненням до підтримки банку ви можете перевірити стан розгляду вашої заявки.
1
17 января 2023, 12:53
Как известно,

«За ініціативи Національного банку створена спільна банківська мережа POWER BANKING, яка працюватиме навіть в умовах блекауту»

Сегодня довелось проверить этот «повер банкинг» в действии.

Центральное отделение ПриватБанка (просп. Свободи, 43) в г. Каменское, Днепропетровская область. Отделение заявлено как входящее в сеть Power Banking и работающее даже при отключениях электричества.

Итак, 17−01−2023б 12:30. Отключение электричества. Отделение Н Е работает. «Да, генератор у нас есть, в вот топлива для него нет.»

Уважаемый банк! Было бы засмечательно если заявленые услуги по работе без электричества все-таки работали бы. В конце концов эти отключения с нами очень надолго.
Комментарии (1)
Ответ банка
Приватбанк
17 января 2023, 14:03
Вітаємо. Приносимо вибачення за отримані незручності. У вказаний час у відділенні виникла затримка з підключенням обладнання, необхідного для обслуговування клієнтів під час відключення світла. На разі обслуговування клієнтів відновлено, дане відділення, як і раніше, забезпечене всім необхідним для роботи при аварійних відключеннях електроенергії.
1
19 января 2022, 11:50
Никогда не покупайте валюту в Приватбанке!
Был печальный опыт покупки крупной суммы валюты в одном из отделений Приватбанка. Наряду с нормальной валютой, я получила 15 купюр имеющие дефекты (порванные, вымазанные в чернило, имеющие какие то надписи и печати).

В отделении сказали, что у них вся валюта проверяется и такого случая быть не могло (наглая ложь!) и что это я испортила.
В результате — у меня сорвалась сделка, + ни один банк такие купюры не принимает.

Данный банк никогда не идет навстречу своим клиентам. И это клиентам, с которыми сотрудничает на протяжении 10 лет и у которых хранится не малая сумма в данном банке.

У них есть множество способов связаться с менеджерами, написать скаргу и.т.д, но итог будет один — вы потеряете время, испортите себе настроение и в итоге ничего не добьётесь. Все делается для галочки, из разряда — «Ваш звонок очень важен для нас».

Остается только вывести все свои сбережения и перестать быть клиентом данного банка.
Комментарии (22)
Ответ банка
Приватбанк
19 января 2022, 13:28
Добрий день!
Перед тим, як купюри потраплять в касу вони проходять перевірку при якій сумнівні банкноти відбраковуються та не використовуються для інкасації. При видачі коштів в касі клієнт має змогу перевірити отриману готівку і за бажанням відмовитись від проведення операції та отримання запропонованих йому купюр.
Дійсно, в нас є достатньо каналів для комунікації, через які клієнт може звернутись для вирішення питання та це не означає, що банк задовольняє або відхиляє всі без розбору звернення. Кожне звернення в підтримку за тим чи іншим каналом опрацьовується профільним фахівцем, після чого надається відповідь.
5
23 сентября 2021, 17:24
Останні кілька років інформація про операції на картках (переказ/отримання грошей і т.п.) безперебійно надходила на електронну пошту. Пару тижнів тому вирішив її змінити. Зайшов у Приваті 24 у Комунікації, виконав усі дії, на нову пошту прийшов лист про підтвердження, натиснув «так», написали «ваша відповідь зарахована». Повідомлення про транзакції на попередню пошту припинили надходити, а на нову не почали. В понеділок пішов у лівобережне відділення та повторили це із співробітницею банку. Результату нуль. Вчора написав у чат — після довгого з`ясування чи немає листів у спамі зі скринами пошти повідомили про створення заявки до технічної служби № 31346799. Через пару годин передзвонила співробітниця та повідомила про усунення проблеми. Перевірив (переказавши 10 грн. між власними рахунками) — повідомлення немає. Знову написав у чат — відповіли, що у них листи відправлені та знову порадили перевірити спам і змінити браузер. Усе це зробив і результату нуль. Сьогодні був у центральному відділенні з метою продемонструвати відсутність повідомлень. Але співробітниця (навіть не взявши для перевірки картку) рішуче повідомила, що на електронну пошту чи вайбер банк повідомлення не надсилає взагалі, а лише у мобільний додаток або через платні (до 1000 грн.) смс. Чому тоді такі опції передбачені в налаштуваннях? Намагався налаштувати інформування також і на вайбер, виконав усі вказівки, встановив навіть мобільний додаток (раніше не було) для підтвердження — результату нуль. Остання співробітниця повідомила, що після встановлення мобільного додатку всі повідомлення автоматично йдуть на нього та зміні не підлягають. Але мені зручніше на електронну пошту чи вайбер, навіщо нав`язувати інше?
Написать комментарий
Ответ банка
Приватбанк
23 сентября 2021, 18:17
Добрий вечір!
Нам шкода, що ви зіткнулися з такими незручностями.
Ми проведемо бесіду з оператором чата, який надав вам неточну консультацію, щоб подібних ситуацій більше не повторювалося.
Ваше питання вже на розгляді у профільних фахівців. Зробимо все можливе, щоб проаналізувати його якомога скоріше.
Додатково, проведемо перевірку дій співробітників відділення та по результату вам зателефонуємо.
1 не засчитана
25 августа 2020, 20:18
Поспешила сделать перевод между своими картами на 2000 и не увидела что банк в списке подсунул заблокированную карту. Пройдя пару кругов длинных распросов верификацию таки не прошла сама на себя. И так посоветовали идти в отделение. Пару скандалов с банком за пару месяцев вынуждают меня перевести свои финансы в другой банк, пусть у него не будет чата онлайн, за пару месяцев я убедилась в абсолютном его ненужном, он нужен только если надо решить мелочные вопросы. Папе не выплатили страховку учитывая что у него было 3!!! Страховых случая. Пока я решала свой вопрос в отделении что бы забрать депозит из за сложного фин состояния, слушала как по тем же причинам что папе ни копеечки не дали страховку в привате, бабушке оператор настойчиво предлагала их же. Меня это так улыбнуло.
Уважаемый приват, не спрашивайте как со мной связаться, вы по прошлому вопросу так и не связывались.
Комментарии (5)
Ответ банка
Приватбанк
26 августа 2020, 10:10
Добрий день!
При проведенні платежу можна самостійно обрати картку ще до його відправки. Необхідність додаткового підтвердження деяких операцій може виникнути лише з міркувань безпеки. Банк ні в якому разі не ставить за мету створити незручності. Ми робимо все, щоб вберегти ваші кошти від шахраїв та зробити банківське обслуговування максимально зручним та безпечним. Якщо при проходженні ідентифікації ви вказали дані, що відрізняються від тих, які раніше залишали в банку операція не може бути проведена. Адже ми можемо впевнитись в тому, що платіж здійснює саме клієнт, а не третя особа, лише у разі успішного проходження ідентифікації.
Щодо питання страхування то варто зазначити, що згідно умов договору укладеного між клієнтом та страховою компанією, яка приймає рішення про виплату компенсації, існує перелік захворювань, які підпадають під поняття страхового випадку в тому чи іншому виді страхування. Якщо клієнту відмовили у виплаті, більш детальну інформацію про причину відмови він може переглянути в своєму Приват24 меню «Мої рахунки» — «Страховки».
Щодо попереднього питання з вами зв'яжеться співробітник банку для надання інформації.
1
19 октября 2019, 13:05
Подавала налоговую декларацию, в налоговой выдали 2 бумажки с реквизитами на оплату посоветовав настоятельно оплачивать именно в кассе приват банка. Придя в отделение и отсидев там километров очередь, убив на это пости час своего времени, наконец оказавшись у кассы и вручив реквизиты на оплату вместе с паспортом и инн, барышня из кассовой будки задаёт вопрос: «у вас есть кредитная карта нашего банка?», на что я отвечаю, сто нет и никогда не было, далее от неё следует ответ: «значит идите вот сейчас прямо без очереди к специалисту и оформляйте», я отвечаю, что мне не нужна никакая карта вашего банка, на что в хамской манере меня чуть ли ни на *** шлют, мол нет карты *** вам, а не оплата… Это нормально??? Что за цирк? Почему я должна открывать какие-то карты в этом нкдобанке для того, чтобы совершить оплату??
Оплату я конечно произвела, не в этой шарашке, а в отделении ощад банка где такого хамства никто себе не позволял.
И назревает вопрос на каких основаниях со стороны закона требовать открывать карту *** банка для оплаты в их же кассах?? Или совсем там уже всё печально, что любым способом пытаться найти *** и сделать их клиентами?
Комментарии (3)
Ответ банка
Приватбанк
19 октября 2019, 14:30
Добрий день!
Дозвольте нам розібратися в ситуації. Ми звернулися до Вас в особистому повідомленні, щоб уточнити інформацію та вирішити питання.
З повагою, ПриватБанк.

На странице собрана вся информация про отделение Приватбанка по адресу Каменское, пр-т Свободы, 43.  Если вы собираетесь посетить отделения, для того чтобы открыть депозит в  Приватбанке - сравните предварительно ставки по депозитам в банках вашего города. Если же вы собраетесь совершить обмен валют в отделении Приватбанка  расположенном по адресу Каменское, пр-т Свободы, 43- конвертер валют поможет вам посчитать на какую сумму вы можете рассчитывать. Нету времени ждать одобрения кредита от банка, а деньги нужны срочно? Оформите кредит онлайн за 5 минут в лучших микрофинансовых организациях Украины.