viktoriia97 25 сентября 2025, 14:51
Два роки тому я отримала зарплатну картку цього банку, видали її разом із кредиткою, яка мені взагалі не потрібна була і яку вони самі ж згодом закрили.
З часом потреба у кредитній картці все ж з’явилася, відкрила віртуальну картку «Ладна». Декілька разів УВАЖНО вивчала умови договору, ніби все чітко, високих комісій не повинно було бути. Але з часом побачила, що комісія знімається значно більша, ніж вказано. Коли виставляють мінімальний платіж 1-го числа, то це майже вся сума, яку я використала. До прикладу, усього витратила 5 тис. грн — мінімальний виставлять приблизно 4500 :) Маю кредитку в іншому банку + розстрочку ще в одному, то там чомусь все роблять чітко, як написали, ні копійки зайвої з мене не зняли. А тут суцільний обман і шахрайство! Як таке може бути: в договорі чітко і ясно пишуть, що мінімальний платіж 4%, а насправді для пільгової ставки ти мусиш чи не повністю погасити борг! У додатку ніде не вказується, до якого числа ти у пільговому періоді, не запам’ятаєш — це твої проблеми)
Коли відкривали ту НЕ«ладну", обіцяли кешбек за покупку в інтернеті на суму від 1000 грн, типу одразу його зарахують після оплати, покупку я зробила, минуло два тижні, кешбек і не збирався приходити, якби я не зателефонувала в підтримку і не нагадала їм))) Я є клієнтом трьох банків і з двома іншими таких проблем та «сюрпризів» ніколи не виникало. Моє щастя, що я не робила дорогих покупок цією карткою!!! Закрила її без вагань. Використовувала 2−3 тис. грн. на місяць, здійснювала невеликі перекази в межах банку і сплатила більше 100 грн ПРИХОВАНИХ комісій
Жахливий банк, найгірший з усіх, з якими доводилося мати справу, нікому не порекомендую зв’язуватися з ним.

Курс валют в ОТП Банке

Курс валют в ОТП Банке

Главная / Банки Украины 🏦 / OTP Bank 💰 / Отзывы о ОТП Банке 📝 / Приховані комісії, нечітко прописані умови договору, мінімальний платіж = майже уся сума заборгованості!