Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Отделение ОТП Банка: Берегово, пл. Кошута, 7

Адрес:
Закарпатская область, Берегово, пл. Кошута, 7
Телефон:
+38 (0314) 14-33-80, 14-33-83
Время работы:
Пн-Пт: 09:00-18:00, (касса: 09:15-17:30), перерыв: 12:30-13:00, Сб-Вс: выходной
Отзывы об отделении:

Поделитесь впечатлениями об этом отделении

Чтобы написать отзыв, нужно зарегистрироваться . Регистрация занимает около 30 секунд.
1
19 июля 2022, 21:43
2 дня бадался с поддержкой чтоб восстановить доступ🤦 через бота через дию без результатно. Банк в каменном веке застрял. Говорят надо идти в банк, пришел в банк там закрыто. Толку от поддержки 0. Лет 5 назад выкинул их карточку, а теперь зарплату на их карту кинули, но получить ее это целый квест
Написать комментарий
1
6 июня 2017, 17:58
Сьогодні (06.06.2017) платив у Берегівському відділенні ОТП за угорську візу. Плата мала бути 20 євро по курсу банка. Касирка в кількох клієнтів підряд взяла платіж у розмірі 640грн. Коли я спитав чим обумовлений такий розмір вона зіслалася на внутрішній курс банку. Попросив видати мені підтверджуючі квитанції, які чомусь касирка нікому не видавала. Після деякої заминки дістав дві квитанції, одна на суму 590 грн — це вартість покупки 20 євро та іншу квитанцію на 25 грн — це послуги банку. На питання чому від мене взяли 640 грн, а не 590+25=615 касирка зробила круглі очі, поклацала на калькуляторі і додала ще 25 грн. Мені здачу повернули, але як мінімум двом клієнтам перед мною(а я думаю що у багатьох інших так само була взята сума на 25 грн більша від належної. Враховуючи кількість клієнтів які оплачують за візи (з посольства всіх відправляють тільки в ОТП), касирка мається дуже непогано…
Комментарии (2)
Ответ банка
OTP Bank
otpbank
7 июня 2017, 15:26
Доброго дня. Дякуємо Вам за відгук.
Ми вже провели перевірку зазначеного Вами інциденту, та на разі підтвердити його ми не можемо, по причині розбіжності в курсі євро. На 06.06.2017г., сума в розмірі 20 євро повинна була скласти 594грн.
Ми дуже хотіли би розібратися в цій ситуації більш детальніше та просимо Вас написати нам, в особисті повідомлення або на електронну пошту Call.Operator@otpbank.com.ua, Ваш контактний номер телефону.
Дякуємо.
1
10 ноября 2016, 17:40
Сьогодні зайшов в Отп Банк м.Берегово. Облсужение ужасне, начальник так розмовляв зімною як з собакою я таке нетерпітиму, що це за поведінка з кліентами я ерозумію. Яще небачив таке в жодному банку, так і необслужили!!! Мені 22 років, начальник взяв мій паспорт подивився і сразу з великим гонором почав мене унижати, і орати на мене. Я питався обяснити мою данну прблему, а він як з дебілом почав зімною говорити, тобто орати!!!
Написать комментарий
Ответ банка
OTP Bank
otpbank
10 ноября 2016, 18:16
Доброго дня.
Запевняємо, що Ваше зауваження щодо дій співробітника Банку було направлено до керівництва відповідного підрозділу Банку для подальшої перевірки та аналізу зазначеної Вами ситуації. У разі необхідності, до людини, яка мав відношення до ситуації, будуть вжиті відповідні заходи і проведена бесіда, під час якої буде наголошено на важливості дотримання корпоративних стандартів обслуговування. Додатково ми обов'язково вживемо заходів, щоб уникнути подібних випадків у майбутньому.
Також, и хотіли б поговорити з Вами особисто, тому будемо дуже вдячні, якщо Ви відправите свої контакти на адресу Call.Operator@otpbank.com.ua (просто скопіюйте Ваше звернення)

На странице собрана вся информация про отделение ОТП Банка по адресу Берегово, пл. Кошута, 7.  Если вы собираетесь посетить отделения, для того чтобы открыть депозит в  ОТП Банке - сравните предварительно ставки по депозитам в банках вашего города. Если же вы собраетесь совершить обмен валют в отделении ОТП Банка  расположенном по адресу Берегово, пл. Кошута, 7- конвертер валют поможет вам посчитать на какую сумму вы можете рассчитывать. Нету времени ждать одобрения кредита от банка, а деньги нужны срочно? Оформите кредит онлайн за 5 минут в лучших микрофинансовых организациях Украины.